تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲

فرار ستاره سپاهان از لیست سیاه

کاوه رضایی توانسته نظر ژوزه مورایس را برای ادامه حضور در اردوی سپاهان جلب کند.

کاوه رضایی

اقتصاد۲۴- شرایط برای کاوه رضایی در هفته‌های ابتدایی و دو مسابقه آخر فصل اصلا خوب پیش نرفت. او بخش عمده‌ای از مسابقات را در هفته‌های ابتدایی به دلیل مصدومیت‌های گاه و بیگاه از دست داد و تا توانست به اوج برسد و در دو مسابقه پیاپی مقابل فولاد خوزستان و هوادار گلزنی کند، به همراه ۵ بازیکن دیگر از همراهی سپاهان با حکم کمیته انضباطی محروم شد.

به همین دلیل بود که رضایی در دو هفته پایانی مقابل گل‌گهر و شمس آذر نتوانست بازی کند و در همین حین مدیران باشگاه برای گرفتن مجوز بازی پیام نیازمند، رضا شکاری و رضا اسدی مجبور به فسخ قرارداد با کاوه رضایی، احسان پهلوان و هادی محمدی شدند.


بیشتر بخوانید: مهاجم استقلالی سپاهان را تهدید کرد!


با این حال و در شرایطی که احسان پهلوان به فولاد بازگشت و هنوز تکلیف هادی محمدی مشخص نیست، کاوه رضایی توانسته نظر مثبت مورایس را برای ادامه حضور در اردوی طلایی‌پوشان اصفهانی جلب کند و در بازی دوستانه مقابل امید‌های باشگاه هم گلزنی کرد تا مشخص شود از انگیزه بالایی هم برای کمک به سپاهان در سه جامی که پیش رو دارد، برخودار است.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار