تاریخ انتشار: ۰۳:۳۹ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲

فیلم/ آیا خوراکی کپک زده را باید کاملا دور بریزیم؟

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه اغلب کپک‌هایی که روی مواد غذایی مشاهده می‌کنیم خطر چندانی ندارند، اما دسته ای از کپک ها سم "مایکوتوکسین" از خودشان ترشح می کند که علایم مسمومیت و آلرژی را بهمراه می آورند ، می‌افزاید: یکی از مایکوتوکسین های خطرناک "آفلونوکسین"است که باید بشدت از مصرف آن پرهیز کرد. آجیل ها ، پسته و حبوبات باید در محیط خنک و خشک نگهداری شوند چون در صورت کپک زدن آلوده به آفلاتوکسبن می شوند. خوراکی‌های نرم مثل غذای پخته شده، لبنیات، نان و سبزیجات پس از کپک زدن باید کاملا دور ریخته شود. اما در مورد خوراکی‌های جامد مثل گوشت‌های فرآوری شده می توان فقط بخش کپک زده را جدا و دور انداخت و از مابقی استفاده کرد.
کد ویدیو
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار