فیلم/ آرشیو صداوسیما چگونه سر از شبکه منوتو درآورد؟
مدیر شبکه منوتو گفت: زمانی که شبکه مستند ایران راه اندازی شد به برخی از مستندسازان اجازه دسترسی به آرشیو صداوسیما را داده بودند تا با فیلمهای قدیمی مستند بسازند.
کسانی که آرشیوهای صدا و سیما را فروختن آگاهانه دست به فروش زدن و از اعتماد صدا و سیما سوء استفاده کردن و خیانت در امامت جرم اولیه آنها است دوم فروش اسناد به شبکهای که با هدف تخریب ایران راه اندازی شده است و مال بهائیها است باز جرم انگاری میشود در قالب همکاری با دشمن و سرقت و جاسوسی برای دشمنان ایران و انقلاب که رسمآ بجز فحاشی به مسئولین نظام و رهبر انقلاب دیگر برنامه ای نداشتن و طبق قانون هر گونه همکاری با دشمن و جاسوسی و سرقت اسناد در هر سطح حکم سریه آن اعدام است .
دمشون گرم چون بادیدن اون فیلمهافهمیدیم چی بودیم وچی شدیم
یگانه
۰۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
فیلمهایی که متعلق به صدا سیمای زمان شاه بود معلوم که چقدر قشنگ هی برای خودشون نوشابه باز میکردن ...فیلمهای دیگه هم بود از زمان شاه از حلبی آباد و ... ولی منو تو پخش نمیکرد