تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

ضرر ۱.۵ میلیارد تومانی سایپا در هر ساعت! / میانگین حقوق ماهانه کارکنان سایپا ۸۲ میلیون

سایپا برای تولید محصولات خود به ازای هر ماه بیشتر از هزار و ۹۴ میلیارد تومان و به ازای هر روز ۳۶ میلیارد تومان ضرر می‌کند. یعنی با گذشت هر ساعت از حیات خود یک میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان به زیان انباشته خود می‌افزاید.

ضرر ۱.۵ میلیارد تومانی سایپا در هر ساعت! / میانگین حقوق ماهانه کارکنان سایپا ۸۲ میلیون
اقتصاد۲۴- نگاهی به هزینه‌های تولید سایپا در ۹ ماهه امسال نشان می‌دهد حدود ۹۴ درصد از بهای تمام شده، صرف مواد مستقیم مصرفی می‌شود که نسبت به ۹ ماهه سال گذشته بیشتر از ۷۳ درصد رشد کرده و از ۳۵ هزار و ۱۸۶ میلیارد تومان به ۶۰ هزار و ۸۸۷ میلیارد تومان رسیده.

سایپا به طور میانگین برای کارکنان تولید خود حدود ۸۲ میلیون تومان حقوق و دستمزد پرداخت می‌کند. این رقم، عدد پرداختی ماهانه کارکنان نیست، اما در هزینه‌های تولید لحاظ می‌شود.

زیان خالص سایپا از ۳ هزار و ۷۲۶ میلیارد تومان در ۹ ماهه سال گذشته با جهش ۱۶۴ درصدی به ۹ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان رسید. 

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار