تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس و نفت و گاز گچساران

حیدر سلیمانی معتقد است پنالتی پرسپولیس برابر حریفش در جام حذفی دیده نشد.

دیدار پرسپولیس و نفت و گاز گچساران

اقتصاد۲۴- کارشناس داوری درباره داوری دیدار پرسپولیس و نفت و گاز گچساران اظهار کرد: تیم داوری در مجموع قضاوت بدی نداشت و تنها داور در یک صحنه اشتباه کرد که آن هم با توجه به پیروزی و صعود پرسپولیس، خیلی تاثیرگذار نبود.

او ادامه داد: در دقیقه ۳۱ پرسپولیس توسط آل کثیر به گل می‌رسد که اکثر بازیکنان این تیم از جمله این مهاجم در موقعیت آفسایدند و در نتیجه تصمیم کمک‌داور درست بود. در صحنه گل نخست پرسپولیس، امیری در موقعیت آفساید قرار نداشت. در صحنه گل سوم سرخ‌ها، توپ اورونوف به صورت کامل از زمین خارج نشد و تصمیم داور مبنی بر ادامه بازی و صحت گل سوم پرسپولیس هوشمندانه بود.

این کارشناس داوری در پایان عنوان کرد: در اواخر این بازی، مدافع نفت با تکلی توپ بابایی را می‌گیرد و توپ هم به دستش برخورد می‌کند. در این صحنه باید اعلام پنالتی می‌شد، زیرا توپ در حالتی به دست مدافع برخورد کرده که دست، دست تکیه‌گاه نبوده است و داور اشتباه کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار