تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

خبر مهم درباره بررسی لایحه حجاب در شورای نگهبان

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت که لایحه عفاف و حجاب برای سومین بار به شورای نگهبان ارسال شده و همچنان در مرحله بررسی شورا است.

خبر مهم درباره بررسی لایحه حجاب در شورای نگهبان

اقتصاد۲۴-حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس  در واکنش به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر تائید لایحه عفاف و حجاب در شورای نگهبان گفت: لایحه حجاب و نگهبان همچنان در مرحله بررسی شورای نگهبان است.

وی در ادامه توضیح داد: مجلس بعد از رفع ایرادات شورای نگهبان و اعمال اصلاحاتی، لایحه عفاف و حجاب را برای بررسی مجدد به شورای نگهبان ارسال کرده است و هنوز پاسخی از شورا دریافت نکردیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار