تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

پیش بینی قیمت دلار فردا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳

​قیمت دلار با شروع سال ۱۴۰۳ در پله اول کریدور ششم تثبیت شد. با وجود این‌که فشار تقاضا وجود نداشت و معاملات غیرنقدی جای خود را به مبادلات نقدی در بازار آزاد داده بود، اما مساله حمله تروریستی روسیه و تنش میان این کشور و اوکراین دلار را در مسیر صعودی قرار داد.

قیمت دلار

اقتصاد۲۴- قیمت دلار در معاملات غیرنقدی با شروع سال ۱۴۰۳ متاثر از حادثه تروریستی روسیه در روند افزایشی بازگشایی شد. هر چند این روند صعودی در معاملات پشت خطی بروز کرد و در روز‌های بعد از آن اندکی تعدیل شد؛ اما در نهایت قیمت دلار نسبت به آخرین روز‌های معاملاتی سال گذشته یک پله بالاتر نشست.

باید در نظر داشت در معاملات پشت‌خطی سال ۱۴۰۳ بازار‌ها در تعطیلات نوروزی قرار داشتند و نوسان قیمت‌ها محدود و متاثر از اخبار و رویداد‌های سیاسی بود.

با توجه به پایان تعطیلات نوروز و روز‌های نیمه تعطیل باقیمانده از هفته اخیر، معامله گران انتظار تحرکات قیمتی محسوسی در خصوص اسکناس دلار ندارند. آن‌ها روز‌های پایانی هفته دوم سال را آرام و معاملات نقدی بازار را کم رمق و در محدوده‌های قیمتی فعلی پیش‌بینی می‌کنند.

روند دلار در سال ۱۴۰۳ چگونه است؟

کارشناسان اقتصادی معتقدند قیمت دلار در سال ۱۴۰۳ قطعا افزایشی است. آن‌ها به تورم بالای ۴۰ درصدی اشاره می‌کنند و می‌گویند تورم در کشور‌های حوزه دلار زیر چهار درصد است و این اختلاف ۳۶ درصدی جایی خود را نشان می‌دهد. به این معنی که دلار روزانه به طور منظم باید هزار تومان گران شود.


بیشتر بخوانید: پیش‌بینی مهم درباره نرخ ارز در سال ۱۴۰۳


به اعتقاد کارشناسان بازار ارز سیاست ارزپاشی نهاد تصمیم‌گیر شاید برای کوتاه‌مدت قیمت دلار را مهار کند، اما در دراز‌مدت شدنی نیست و به ضرر اقتصاد کشور تمام می‌شود.

رکود تقاضا، یورو مرکز مبادله را ارزان کرد

گفتنیست قیمت یورو در بازار آزاد در روز یکشنبه به رقم ۶۶ هزار و ۶۵۰ تومان رسید. قیمت اسکناس یورو و حواله یورو در مرکز مبادله، اما کاهشی بود و به ترتیب ارقام ۴۶ هزار و ۹۱۰ تومان و ۴۳ هزار و ۷۵۹ تومان را ثبت کرد.

قیمت درهم در دومین روز معاملاتی هفته با رقم ۱۶ هزار و ۷۴۰ تومان در معاملات پشت خطی کلید خورد. تتر روی رقم ۶۲ هزار و ۱۵۰ تومانی ایستاد. همچنین قیمت پوند انگلیس روی رقم ۷۷ هزار و ۹۰۰ تومانی ایستاد.

منبع: تجارت نیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
سجاد
0
1
سه‌شنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
دولت آقای رئیسی ...ترین دولت تاریخ ایران است . دلار 5 تومانی آقای رئیسی داره سر به فلک مینهد . این دولت فقط طرفدار سرمایه داران کشور است مردم فقیر و مستضعف هر روز دارن فقیرتر میشوند
شهروز
1
1
سه‌شنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
حمله به روسیه اخه چه ربطی به قیمت دلار در ایران داره این چرندیات چیه سر هم میکنن علتش تورم که ریال در برابر دلار ضعیف کرده
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
شما که همش شیپور خودسرانه افزایش کرایه تاکسی رو میزنی چرا قیمت خودسرانه دلارو نمیگید
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار