تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
سهم سرخابی‌ها به کدام شرکت‌ها می‌رسد؟

خریداران سهام استقلال پولدارترند یا پرسپولیس؟

روز گذشته مشخص شد که سرخابی‌ها سهم کدام شرکت‌های خصولتی خواهند شد. قرار بر این است که ۸۵ درصد از سهام استقلال به هلدینگ خلیج فارس و زیرمجموعه‌هایش واگذار شود.

خریداران سهام استقلال پولدارترند یا پرسپولیس؟
اقتصاد۲۴- همچنین ۸۵ درصد از سهام پرسپولیس نیز سهم ۶ بانک بزرگ کشور خواهد شد. البته پیش از این تنها نام چهار بانک شهر، ملت، صادرات و تجارت مطرح بود که بر اساس خبر ورزش سه، در شب گذشته دو بانک اقتصاد نوین و رفاه نیز به آن‌ها اضافه شد.

حالا باید دید کدام گروه پول بیشتری در دست دارند؟

خریداران سهام استقلال پولدارترند یا پرسپولیس؟

بررسی صورت‌های مالی خریداران استقلال نشان می‌دهد، این گروه در ۹ ماهه ۱۴۰۲ بیشتر از ۹۴ هزار میلیارد تومان سود خالص کسب کردند. در طرف مقابل، اما خریداران پرسپولیس در این بازه تنها ۴۵ هزار و ۶۸۱ میلیارد تومان سود شناسایی کرده‌اند.

این یعنی سود هلدینگ خلیج فارس و زیرمجموعه‌هایش بیشتر از دو برابر بانک‌های پرسپولیسی‌ست. هرچند این نکته لازم به ذکر است که رقم سود پتروشیمی بندرامام و بانک اقتصاد نوین به دلیل عضونبودن در بورس، در این محاسبه لحاظ نشده است.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار