تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

امیرعبداللهیان: قصد پاسخ‌گویی به اسراییل را نداریم

وزیر خارجه در گفت‌وگو با شبکه خبری ان.بی.سی گفت: ایران برنامه‌ای برای پاسخ ندارد مگر اینکه اسراییل یک حمله بزرگ و چشمگیر انجام دهد.

امیرعبداللهیان

اقتصاد۲۴- سایت رسمی امور وزارت خارجه صحبت‌های حسین امیر عبداللهیان، وزیر خارجه را در گفتگو با شبکه خبری ان. بی. سی منتشر کرد که بخش‌هایی از این مصاحبه در ادامه آورده شده است: ایران برنامه‌ای برای پاسخ ندارد مگر اینکه اسراییل یک حمله بزرگ و چشمگیر انجام دهد. تا زمانی که ماجراجویی جدیدی از سوی اسراییل علیه منافع ما وجود نداشته باشد، ما هیچ واکنش جدیدی نخواهیم داشت.

اگر اسراییل اقدامی جدی علیه کشور من انجام دهد و این برای ما ثابت شود، پاسخ ما فوری و حداکثری خواهد بود و باعث پشیمانی آن‌ها خواهد شد. ما می‌توانیم حیفا و تل آویو را بزنیم. ما می‌توانیم همچنین تمامی بنادر اقتصادی اسرائیل را هدف قرار دهیم. اما خطوط قرمز ما غیرنظامیان هستند. هدف ما فقط اهداف نظامی است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار