تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
تحلیل قیمت دلار

پیش‌بینی قیمت دلار فردا پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت دلار روز دوشنبه با روند رنج باز شد و در ادامه با کاهش ۳۰۰ تومانی به کف کریدور ششم برگشت. روند کاهشی اسکناس دلار هر چند محدود است اما حاصل تلاش سیاست‌گذار و خوشبینی معامله‌گران نسبت به توافقات برجام و گشایش‌های اقتصادی است.

قیمت دلار

اقتصاد۲۴- قیمت دلار روز چهارشنبه در روند رنج بازگشایی شد و در ادامه کاهش ۳۰۰ تومانی داشت و در کف کریدور ششم معامله شد. قیمت دلار در پله پایانی و کف کریدور ششم بسته شد.

بررسی‌ها از بازار ارز نشان از کم‌رونقی معاملات دارد. موضوع سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران معامله‌گران را محتاط کرده و در فاز انتظار قرار داده است.

کارشناسان اقتصادی می‌گویند سیاست تنش‌زدایی مسئولین و امید به خبر‌های مساعد در حوزه برجام افزایش پیدا کرده است؛ اما صرفا سیاست تنش‌زدایی بدون توافق حداقلی در حوزه برجام نتایج چندانی برای کشور نخواهد داشت.


بیشتر بخوانید: چرا دلار ارزان شد؟


درهم در کانال ۱۶ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد

قیمت درهم روز چهارشنبه با کاهش ۱۰۰ تومانی با رقم ۱۶ هزار و ۵۴۰ تومان معامله شد. تتر روی رقم ۶۱ هزار و ۳۵۰ تومانی ایستاد و ۱۰۰ تومان رشد داشت.

قیمت پوند انگلیس با ۷۶ هزار و ۲۷۰ تومان بسته شد و کاهش ۵۰۰ تومانی داشت. یورو با کاهش ۷۰۰ تومانی روی رقم ۶۵ هزار و ۶۸۰ تومانی معامله شد.

گفتنیست اسکناس و حواله دلار روز چهارشنبه تغییر قیمت نداشت. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۷۸۳ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۸۱۴ تومان عرضه شد.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار