تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

دور دوم انتخابات سرد مجلس؛ اختلاف اصولگرایان بر سر چیست؟

تهران دربست در مشت اصولگرایانی است که بدون هیچ رقیبی وارد رقابت با هم شده‌اند و حالا درباره دو چهره با هم اختلاف پیدا کرده‌اند.

دور دوم انتخابات سرد مجلس؛ اختلاف اصولگرایان بر سر چیست؟
اقتصاد۲۴- روز جمعه دور دوم انتخابات تهران برگزار می‌شود. در این دور، در تهران ۳۲ نفر برای رسیدن به ۱۶ کرسی با هم رقابت می‌کنند. در دور اول انتخابات سه فهرست مهم اصول‌گرایان حضور داشتند؛ یکی فهرست شانا بود؛ فهرستی که قالیباف سرلیست آن بود و مورد حمایت جبهه پایداری هم بود و البته حداد عادل هم چهره پشت پرده آن به شمار می‌رفت. فهرست دوم به نام فهرست امنا یا شریان بود که توسط تیم رسایی-بذرپاش تهیه شده بود. فهرست سوم هم فهرست صبح ایران یا فهرست رائفی‌پور بود. فهرست دوم و سوم اشتراکات زیادی داشتند.

حالا در آستانه دور دوم انتخابات مجلس، دوباره این سه جریان فهرست‌های خود را منتشر کرده‌اند. اهمیت موضوع اینجاست که این دور رقابت‌ها مشخص می‌کند در یک رقابت درونی و در غیبت مطلق اصلاح‌طلبان، کدام جریان دست بالا را در میان اصولگرایان دارد.

سردتر از دور اول

فضای دور دوم انتخابات بسیار سردتر از دور اول است. در آخرین فرصت تبلیغات، فهرست امنا اعلام کرده همایش خود را در جنوبی‌ترین نقطه تهران، اسلامشهر، برگزار می‌کند و جبهه صبح ایران هم در فاصله یک روز مانده به پایان فرصت تبلیغات، فهرست خود را منتشر کرد و خبری از بنر‌های این جریان در سطح شهر نیست. رائفی‌پور در توییتی نوشته است که آن‌ها پول کافی برای تبلیغات در دور دوم انتخابات و نصب بنر را نداشته‌اند.

خبرگزاری تسنیم گزارشی از نشست تعدادی از نامزد‌های دور دوم انتخابات در دانشگاه علم و صنعت منتشر کرده است. دانشگاهی که به خاطر حضور چشمگیر دانشجویان بسیجی در این دانشگاه به فیضیه دانشگاه‌ها مشهور است. در این تصاویر، صندلی‌های خالی زیادی دیده می‌شود به طوری که تعداد سخنرانان از تعداد مستمعین بیشتر است!


بیشتر بخوانید: دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم آغاز شد


اختلاف مدافعان نظام بر سر نظام‌الدین

یکی دیگر از اتفاقات جالب در تبلیغات دور دوم این است که هم فهرست شریان و هم فهرست شانا، سیزده نفر از نامزدهایشان به دور دوم انتخابات رفته بود و با نامزد‌های لیست دیگر، لیست خود را تا شانزده نفر تکمیل کردند. اما فهرست صبح ایران نه تنها این کار را نکرد، بلکه روی نام دو نفر از نامزد‌هایی که دور اول در فهرست این جریان بودند هم خط قرمز کشید و در دور دوم حاضر نشد از آن‌ها حمایت کند!

ظاهرا مهمترین محور اختلاف امنا با جبهه صبح ایران و یکی دو گروه دیگر اصولگرا، بر سر سید نظام موسوی است؛ مدیرمسئول سابق روزنامه جوان و چهره رسانه‌ای مجلس یازدهم، به صورت غیررسمی متهم شده است در یک پرونده تعدادی سکه طلا دریافت کرده است. حزب حسین الله‌کرم هم بیانیه‌ای داده و گفته در دور دوم انتخابات بر خلاف دور اول در ائتلاف امنا حضور ندارد و فهرست جدایی داده است که نام تعدادی از نامزد‌های دور اول از جمله نظام‌الدین موسوی در آن دیده نمی‌شود.

روزنامه آرمان‌امروز در گزارشی درباره این تخلف نوشته موضوع ۱۴۰ سکه البته فقط یکی از اتهامات مالی و مفاسد نامزد لیست امنا در انتخابات است. موارد دیگر چنان زیاد و جدی است که هر شخصی را نسبت به حجم فعالیت‌های مفسده‌آلود یک فرد به تعجب وادار می‌کند. یکی دیگر از مواردی که درباره فعالیت‌های سرلیست امنا مطرح شده مربوط به دریافت ۵ دستگاه خودرو فیدیلیتی از جانب وی است که تمامی آن‌ها را به نام افراد دیگر دریافت کرده و با قیمت‌های بسیار بالا در بازار فروخته است.

یکی دیگر از اختلافات بین احزاب اصولگرا بر سر حسین صمصامی است. صمصامی دور اول فقط در فهرست امنا بود و در فهرست قالیباف و رائفی‌پور قرار نداشت، اما دور دوم، لیست شانا (شورای ائتلاف که مشتمل بر قالیباف، حداد عادل و جبهه پایداری هستند) از او حمایت کرده. طرفداران رائفی‌پور از این فهرست اعلام برائت می‌کنند و همزمان توییت‌هایی می‌زنند که صمصامی سواد اقتصادی کافی ندارد و عامل بسیاری از مشکلات کشور در سال‌های گذشته بوده است.

منبع: رویداد24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ادعای جدید گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

وضعیت هواشناسی امروز

اعلام نحوه فعالیت شعب بانک‌ها در شهر تهران

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عملیات شبانه نیروهای انتظامی و امنیتی در شهرری

دیدار عجیب فرمانده ارتش پاکستان با ترامپ!

فیلم/ آتش‌سوزی مهیب در تل‌آویو در پی خودزنی

فیلم/ پیام شبکه سه تلویزیون ایران به آمریکا

زنده‌ ماندن ۳ نفر از زیر آوار حمله به ساختمانی در تهران

بازداشت عامل احتکار بنزین در ملارد

فیلم/ محل اصابت یکی از موشک‌های ایران در اسرائیل

فیلم/ بوستر موشک ایرانی در دست فلسطینی‌ها

عکس/ توییت معنادار حساب رهبر انقلاب به زبان عربی

فیلم/ لحظه برخورد موشک ایرانی به مواضع نظامی اسرائیلی‌ها

عکس/ پیغام فوری سپاه برای‌ تخلیه یک منطقه

راهکار ترامپ برای توقف جنگ ایران و اسرائیل

عکس/ آتش‌سوزی عمدی در محوطه برج میلاد

شلیک موشک های فتاح به سمت حیفا و تل آویو

تصمیم توجه‌برانگیر سفارت آمریکا در اسرائیل

فیلم/ فرار خبرنگار فاکس نیوز هنگام هشدار موشکی

بریتانیا: ترامپ به دنبال اقدام نظامی علیه ایران نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴/ سایه سنگین جنگ بر بازار طلا

فیلم/ حمله اسرائیل و صداهای انفجار در تهران

وزیر دادگستری: مشکلی در روند تهیه کالا‌های اساسی نیست

فیلم/ خودزنی موشک رهگیر سامانه پدافندی اسرائیل

فیلم/ موشک‌های ایرانی بر فراز اراضی اشغالی

تمدید فرصت انجام تکالیف مالیاتی تا پایان مرداد

موج جدید موشک از ایران شلیک شد

سخنگوی پلیس: تعداد ۱۴ پهپاد اسرائیلی شناسایی و ساقط شد

صداوسیما: امشب منتظر یک شگفتی باشید

فیلم/ حضور مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت دلار پس از جنگ ایران و اسرائیل تا کجا بالا می‌رود؟

عکس/ پوستری که رسانه رهبر انقلاب لحظاتی پیش منتشر کرد

نیویورک تایمز: در صورت همراهی واشنگتن، ایران تنگه هرمز را می بندد

فیلم/ توقیف محموله عملیاتی ایادی رژیم صهیونیستی در تهران

ترامپ تا دقایقی دیگر سخن‌رانی خواهد کرد

عکس/ واکنش مهدی قایدی به حمله اسرائیل

بازار‌های مالی در گرداب نااطمینانی/ اولین واکنش در زمان بحران، افزایش قیمت‌ها و تمایل برای تبدیل دارایی‌ به ارز و طلا است

واشنگتن‌پست: سیستم دفاعی اسرائیل فرسوده شده است

سلیمی: پرونده NPT روی میز مجلس است

عکس/ انتقاد تند مجتبی جباری از شبکه ایران اینترنشنال

باشگاه استقلال به طور کامل تعطیل شد

نشست بی‌نتیجه در کاخ سفید

عکس/ تبریک تولد ساره بیات برای بهترین رفیقش

سپاه: پایگاه‌های هوایی اسرائیل را هدف قرار دادیم

عکس/ شهادت بازیکن هندبال در پی حملات اسرائیل

طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیر مجاز در دامغان