تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

حذف ناهید کیانی از تکواندو قهرمانی آسیا

رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا با دو پیروزی، یک شکست و حذف قهرمان جهان و آسیا برای تیم ملی کشورمان آغاز شد.

حذف ناهید کیانی از تکواندو قهرمانی آسیا

اقتصاد ۲۴- بیست و ششمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا صبح امروز به میزبانی ویتنام در سالن «تین سون» شهر دانانگ آغاز شد. در روز نخست سعیده نصیری، ناهید کیانی و متین رضایی نمایندگان کشورمان بودند که سعیده نصیری در وزن ۴۶- کیلوگرم دور نخست و در دو راند متوالی «لخااوا» از مغولستان را شکست داد. وی برای صعود به نیمه نهایی «اوکاموتو» از ژاپن را پیش رو دارد. ناهید کیانی در وزن ۵۳- کیلوگرم بعد از یک دور استراحت، به نماینده تایلند باخت و از دور مسابقات کنار رفت.


بیشتر بخوانید: تاریخ‌سازی یک دختر ایرانی در دبی


همچنین متین رضایی در وزن ۶۳- کیلوگرم ابتدا «تسوروکا» از ژاپن را در دو راند شکست داد و در ادامه باید به مصاف نماینده عربستان برود.

رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا در بخش مبارزه به مدت سه روز در شهر «دانانگ» ویتنام جریان خواهد داشت.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار