تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

استقلالی‌ها نقره‌داغ شدند!

کمیته وضعیت بازیکنان آرای خود را درباره چهار پرونده مطروحه اعلام کرد.

استقلالی‌ها نقره‌داغ شدند!

اقتصاد۲۴-با اعلام سایت رسمی فدراسیون فوتبال، آرای صادره به شرح زیر است:

با توجه به شکایت میلاد کمندانی از باشگاه خیبرخرم آباد، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۷۵ میلیون و ۴۹۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

در پرونده شکایت رضا دهقانی از باشگاه نفت مسجد سلیمان، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۸ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم گردید.

در پی شکایت احمد نصیری از باشگاه مس کرمان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۶ میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۵۴ میلیون و ۴۷۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.


بیشتر بخوانید:استقلالی سابق به دنبال حضور در پارالمپیک+ عکس


با توجه به شکایت سجاد شهباززاده از باشگاه استقلال تهران، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴۰ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ یک میلیارد و ۵۲۶ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار