تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
اهرم‌های سازمان بورس، بازار سهام را بازمی‌گرداند؟

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳

بازار سهام دومین روز معاملاتی هفته را در حالی پشت سر گذاشت که ارزش معاملات خرد بورس در سطح 1500 میلیارد تومان قرار گرفت اما در مقابل، ارزش صفوف فروش از 2200 میلیارد تومان هم گذشت! آیا بورس دوره تاریک کنونی را پشت سر خواهد گذاشت؟

پیش بینی بورس فردا

 اقتصاد۲۴-سهام دومین روز هفته را با ریزش بیش از 20 هزار واحدی شاخص کل و سرخپوشی 96 درصد از نمادها به پایان رساند. این در حالی بود که دامنه نوسان همچنان در کمترین حد ممکن یعنی دو درصد قرار داشت اما نتوانست منجی بازار سرمایه شود.

عصر روز یکشنبه همچنین در جلسه مدیران سازمان بورس و بازار سرمایه، تاکید شد دامنه نوسان دو درصدی فعلاً ادامه خواهد داشت. در این میان، قادر معصومی خانقاه، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس، اعلام کرد زمان پایان معامله صندوق‌های سهامی، اهرمی و مختلط به ۱۲:۳۰ برمی‌گردد و این مورد به‌زودی ابلاغ خواهد شد.


بیشتر بخوانید: گزارش بورس امروز یکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳




باید اشاره کرد در معاملات دو روز گذشته بورس، صندوق‌های اهرمی، کالایی، سهامی و اغلب نمادهای بازار سرخپوش بوده‌اند.

پیش بینی بورس دوشنبه 7 خرداد 1403

اگرچه جلسه روز یکشنبه سازمان بورس با فعالان بازار سرمایه نشان می‌دهد این سازمان به‌ عنوان رگولاتور بازار سرمایه، توجه ویژه‌ای به وضعیت بازار سهام دارد اما معامله‌گران بازار سهام بیش از اینکه به این دست جلسات دلخوش باشند، نگران روزهای آینده و تعیین تکلیف انتخابات ریاست‌جمهوری هستند.

در حال حاضر، تمامی بازارهای مالی و سرمایه‌ای در فاز انتظار به سر می‌برند و تحرک ویژه‌ای در هیچ‌یک از بازارها دیده نمی‌شود. به این ترتیب نمی‌‌توان از بازاری که با صف فروش 2200 میلیاردی دومین روز معاملاتی هفته را به پایان برده، انتظار داشت معاملات روز دوشنبه را در مسیر صعودی طی کند. با این حال، با توجه به جلسه عصر یکشنبه سازمان بورس با مدیران و اهالی بازار سرمایه، می‌توان احتمال داد حقوقی‌های بازار از معاملات حمایت کنند.

منبع: تجارت نیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۳
با سلام این بورس هستش یا کشتارگاه 50 میلیون سهامدار شریف ایرانی درست در زمانیکه تمام بورسهای دنیا در بالاترین رقم تاریخی خود معامله میشوند وای بر این بیداد تشکر تشکر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار