تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳

تراموا به تهران می‌رسد؟

مدیرعامل شرکت متروی تهران در مورد توسعه مترو به پایانه جدید شرق توضیحاتی ارائه کرد و گفت: «برای توسعه خط دو مترو به پایانه جدید شرق دو سناریو طراحی شده است.»

تراموا به تهران می‌رسد؟

اقتصاد ۲۴- مسعود درستی در مورد توسعه خط دو متروی تهران تا پایانه جدید شرق گفت: شرکت مترو مطالعات مشترکی را با سازمان حمل ونقل ترافیک آغاز کرده که براساس آن اولویت احداث تراموا در برخی مسیر‌ها بررسی خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه ساخت تراموا در تهران تأییدیه شورایعالی ترافیک کشور ا اخذ کرده و بعد از تکمیل مطالعات برای بررسی به شورای شهر تهران ارسال خواهد شد، افزود: برای توسعه خط دو مترو به پایانه جدید شرق دو سناریو طراحی شده است؛ چرا که فاصله ایستگاه فرهنگسرا در خط دو مترو تا پایانه شرق حدود ۵ کیلومتر است و با دو ایستگاه مترو می‌توان این مسیر را طی کرد؛ اما برخی نیز پیشنهاد ایجاد تراموا را مطرح کردند که مشاور پروژه تا آخر خرداد فرصت خواسته تا نظر نهایی در این خصوص را بدهد.


بیشتر بخوانید:  تکلیف واگن‌های وارداتی مترو چه شد؟


درستی در مورد سرانجام راه‌اندازی تراموا در تهران با تأکید بر اینکه مطالعات این پروژه دو وجهی است؛ اما متولی کل این موضوع سازمان حمل و نقل ترافیک تهران است، اظهار کرد: برای احداث تراموا در تهران باید علاوه بر مطالعات امکان سنجی در حوزه اجرایی نیز مطالعات دقیقی صورت گیرد که این مهم در حال انجام است.

وی افزود:، اما در شورایعالی ترافیک ایجاد دو خط تراموا برای مسیر میدان آزادی -پایانه فعلی یا جدید شرق تصویب شده که البته اتصال به پایانه جدید شرق در حال بررسی است. همچنین ایجاد تراموا در مسیر جنت آباد به لویزان مطرح است که این مسیر در اولویت دوم قرار دارد و سازمان حمل ونقل ترافیک در حال بررسی نهایی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار