تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳

اعتراف تکان‌دهنده خداداد افشاریان

خداداد افشاریان رئیس سابق کمیته داوران که زندانی شده نیز در طول اعترافات خود پای تعدادی از داوران و کمک داوران لیگ برتر را به پرونده فساد و تبانی باز کرده است. منابع مطلع می‌گویند این داوران باید در دادگاه حاضر شده و از خود دفاع کنند. افشاریان گویا اعتراف کرده این تبانی‌ها معادلات لیگ برتر و لیگ دسته اول را در سال‌های اخیر بهم زده‌اند.

خداداد افشاریان

اقتصاد۲۴- آن دسته از افراد پاک فوتبال که همواره به دور از فساد بوده‌اند، عاجزانه از مسئولان تقاضا کرده‌اند تا ته و آخر این پرونده را بروند و اجازه ندهند بعضی از افرادی که ارتباطات زیادی هم دارند، قسر در بروند تا یک بار برای همیشه پای افراد ناپاک از فوتبال قطع شود. دلیل این خواسته، تلاش پشت پرده عده‌ای برای کانال‌زنی و پاکسازی خودشان است. به طور مثال یکی از افراد حاضر در پرونده که از قضا نقش پررنگی در رشوه‌دهی داشته، پس ازآن‌که متوجه شده گیرزیادی دارد، از طریق برخی نزدیکانش در تلاش است تا خود را سفید کند! البته قوه قضائیه بدون هیچ اغماضی و با تمام توان این پرونده را به سرانجام می‌رساند و این غده سرطانی فساد را یک بار برای همیشه از فوتبال می‌کند.

اسناد بیشتر

در پرونده‌های فساد مهم است که سر مار را بزنند، اگرنه به صورت مقطعی بند و بساط فساد جمع می‌شود و در کوتاه مدت، همه چیز به حالت اولیه بازمی‌گردد. این هدف اصلی قوه قضائیه در پرونده فساد فوتبال است. به گفته یک مقام آگاه هر مدیر و مقامی در هر جایگاهی باید پاسخگو باشد و نمی‌تواند قسر در برود. میزان فساد در باشگاه‌های لیگ برتر و دخالت مدیران مختلف، مربیان و داوران در تعیین نتایج یا ایجاد جریان رسانه‌ای و فشار به فدراسیون یا حریفان، به قدری گسترده بوده که با تعجب تمام مسئولان ذی ربط مواجه شده، به شکلی که اگر بخواهند با تمام خاطیان برخورد کنند آدم‌های زیادی باید از فوتبال کنار گذاشته شوند. در همین حال بعضی باشگاه‌ها نیز اسناد و مدارک جدیدی به پرونده باز کرده و خواستار برخورد‌های بیشتر شده‌اند. به طور مثال یک باشگاه معروف لیگ برتر که به دلیل دخالت در تبانی یا هزینه‌های غیرواقعی، با مشکل مواجه شده اعلام کرده اسنادی در اختیار دارد که چند باشگاه لیگ برتری زد و بند کرده و با هزینه کردن، نتایج دیدار‌های خود را تعیین کرده‌اند!

تبانی داوران، قطعی!

خداداد افشاریان رئیس سابق کمیته داوران که زندانی شده نیز در طول اعترافات خود پای تعدادی از داوران و کمک داوران لیگ برتر را به پرونده فساد و تبانی باز کرده است. منابع مطلع می‌گویند این داوران باید در دادگاه حاضر شده و از خود دفاع کنند. افشاریان گویا اعتراف کرده این تبانی‌ها معادلات لیگ برتر و لیگ دسته اول را در سال‌های اخیر بهم زده‌اند. قوه قضائیه به شدت پیگیر تبانی در جامعه داوری است. از این رو، کیومرث هاشمی، وزیر ورزش هم روز پنجشنبه رسما اعلام کرد فصل جدید لیگ برتر قطعا با VAR خواهد بود. این جمله او گواه و مستندی محکم به نقش پررنگ بعضی داوران در تعیین نتایج رقابت‌های فوتبال بوده است. مقامات دولتی و قضایی نیز معتقد هستند تا زمانی که VAR نیاید نتایج ممکن است در خارج از زمین رقم بخورد، بنابراین تنها راه حل موجود استفاده از تکنولوژی روز جهانی است، به این شرط که آدم‌های فاسد و رشوه‌بگیر در استفاده از این تکنولوژی به کار گرفته نشوند.

۱۵ مورد تبانی خاص

اگر بدانید پای چند باشگاه لیگ برتری به پرونده فساد باز شده، مخ‌تان سوت می‌کشد! خداداد افشاریان به دستکم ۱۵ مورد تبانی خاص اعتراف کرده و از نقش داوران برای تعیین نتایج پرده برداشته. موضوع مهمی که مطرح می‌شود این است؛ آیا باشگاه‌هایی که تبانی کرده‌اند به لیگ پایین‌تر سقوط می‌کنند؟ هنوز کسی جوابی برای این سوال بسیار مهم و کلیدی ندارد. به دلیل گستردگی فساد، شاید طبقه‌بندی صورت بگیرد و در وهله اول با آن‌ها که تخلف بیشتری دارند برخورد شود و آرام آرام قوه قضائیه سر وقت افرادی برود که تخلف کمتری دارند. این شاید بهترین راه حل در وضعیت موجود باشد چراکه در غیر اینصورت فصل جدید لیگ برتر باید با حذف شده‌های زیادی برگزار شود.

منبع: روزنامه جام جم

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پشت پرده استیضاح همتی چیست؟

عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی هفته آینده واریز می‌شود

اثر تخریبی نوسان ارز بر رشد اقتصادی

فیلم/ هل دادن زلنسکی توسط ترامپ در حین مجادله لفظی

اینفوگرافی/ سفره ماه رمضان ۱۴۰۳ چقدر هزینه دارد؟

فیلم/ مشاجره تند ترامپ و زلنسکی در برابر رسانه‌ها

سرقت جان به خاطر يك مشت ريال؛ ابعاد پيچيده مساله سرقت داروي بيماران در بيمارستان‌های ایران!

بهای نفت جهانی کاهش یافت

طلسم ۲ ماهه بورس شکست؟

سعید قاسمی سخنران نزدیک به سعید جلیلی با ادبیات عجیبش کیست؟

همه مردانِ سعید جلیلی؛ ماموریت پیاده نظام دولت سایه از تاخت و تاز در فضای مجازی تا مجلس

زلنسکی زیر تیغ ترامپ و ونس

مذاکرات ژنو؛ پیشرفت یا ترفند وقت‌کشی؟

مرحله دوم پیش فروش سکه آغاز شد

امسال چگونه پرونده بورس بسته خواهد شد؟

فروش فرش‌های هند و پاکستان به‌نام فرش ایرانی/ کاهش ۹۰ درصدی صادرات فرش ایران

بلوای حضور قاآنی در مشهد و پشت پرده استعلام از رهبری؛ پیشینه رقابت از چنار‌ها تا پاجوش‌ها

۲۰ روز مانده به پایان سال، شورای عالی کار مشغول وقت‌کشی

زلزله در بازار طلا و سکه؛ کف‌شکنی قیمت‌ها آغاز شد؟

افزایش مناقشه ایران و آژانس؛ آیا سایه سنگین مکانیزم ماشه نزدیک‌تر شده است؟

اولین اظهارات ترامپ پس از اخراج زلنسکی از کاخ سفید

خبر خوش وزیر درباره واریز عیدی ۳ میلیون تومانی مددجویان

وزیر خارجه ترامپ: زلنسکی عذرخواهی کند

انتقاد تند حسین شریعتمداری از جلیلی و قالیباف

جزئیات جدید از واریز یارانه نیم میلیون تومانی

هشدار روزنامه اصولگرا به موافقان استیضاح همتی

زلنسکی از ترامپ عذرخواهی نکرد!

همراه اول در مسیر تحول؛ رسالت برند جدید چیست؟

سلاح مخفی اسامه بن لادن؛ سواد اقتصادی/ آنچه سرکرده القاعده درباره اقتصاد درک کرده بود

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/ تقدیر مدودف از اخراج زلنسکی از کاخ‌سفید

پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۱ اسفند۱۴۰۳

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

وضعیت هواشناسی امروز

گروهی که در مصرف قهوه باید احتیاط کند

توصیه مهم به این گروه از زنان برای روزه گرفتن

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

این میوه کلسترول بد را کاهش می‌دهد

چه رشته هایی در آینده بازار کار خوبی خواهند داشت؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ ترمز دلار کشیده شد؟

ماه رمضان چه دارد که باید منتظر آن باشیم؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ آیا الان زمان مناسبی برای خرید طلا است؟