تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تیم بیمه تعاون در مسابقات گرند پری کاراته کشور جمهوری چک با مربیگری هادی عرب، عملکرد برجسته‌ای از خود نشان داد.

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

اقتصاد۲۴-به نقل از روابط عمومی، تیم بیمه تعاون در مسابقات گرند پری کاراته کشور جمهوری چک با مربیگری هادی عرب، که در روز یکشنبه ۱۶ اریبهشت برگزار شد؛ عملکرد برجسته‌ای از خود نشان داد.

در این رویداد، محمود نعمتی در وزن مثبت ۸۴ کیلوگرم، صالح اباذری در وزن اوپن و مرتضی نعمتی در وزن ۷۵ کیلوگرم، هر سه به کسب مدال طلا رسیدند.

در بخش تیمی نیز تیم سه نفره بیمه تعاون موفق به کسب مقام قهرمانی شد و توانست نام خود را به عنوان یکی از برترین تیم‌های کاراته در سطح بین‌المللی مطرح کند.

این موفقیت‌ها نشان‌دهنده تعهد و تخصص بالای تیم و بیمه تعاون را به عنوان یکی از پیشگامان حمایت از ورزش‌های رزمی در سطح جهانی معرفی می‌کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار