تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
شکاف وعده و برنامه

پیش بینی بورس امروز ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

به نظر می‌رسد با توجه به نفوذ بازار سرمایه در میان مردم و نیز وضعیت نابسامان بازار در سال‌های اخیر شاهد موضع گیری و وعده‌های سایر کاندیدا‌ها هم باشیم. اما انتقاد از کاندیدا‌ها این است که به کلی‌گویی می‌پردازند و نه برنامه مشخصی ارائه می‌کنند و نه تیم اقتصادی خود را معرفی می‌کنند.

پیش بینی بورس امروز ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

اقتصاد۲۴- در روز سه‌شنبه شاخص کل بورس ۲ هزار و ۹۳۰ واحد رشد کرد و به رقم ۲ میلیون و ۸۱ هزار و ۲۱ واحد رسید. اما شاخص کل هم‌وزن ۵۴ واحد پایین آمد و در رقم ۶۷۴ هزار و ۹۶۱ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۱۹ واحد رشد کرد و به رقم ۲۲ هزار و ۲۸۳ رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز کاهش ۴۰ واحدی داشت و به سطح ۱۱۷ هزار و ۸۹۹ واحد رسید.
در پایان معاملات روز سه شنبه، ۴۳ درصد بازار رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۵۷ درصد از نماد‌های بازار افت کرد.

بیشترین افزایش قیمت

روز سه‌شنبه در بورس شرکت سیمان فارس (سفارس)، شرکت سیمان مازندران (سمازن) و شرکت سیمان آبیک (سآبیک) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز بانک گردشگری (وگردش)، شرکت فولاد شاهرود (فرود) و شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز (شکام) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های دارو (شرکت کارخانجات داروپخش)، ثامان (شرکت سامان گستر اصفهان) و دکوثر (شرکت داروسازی کوثر) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت صنایع مادیران (مادیرا)، شرکت انتخاب الکترونیک آرمان (انتخاب) و شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان (فگستر) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات سه‌شنبه، ۶۷ نماد صف خرید داشتند و ۲۳۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۶۲ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۱۱ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۲۱ درصدی به ۴۶۱ میلیارد تومان رسید.


بیشتر بخوانید: زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت اعلام شد


پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز رشد کرد، اما این رشد فقط در یک ساعت ابتدایی تداوم داشت و در ادامه ریزش کرد. از سوی دیگر اغلب نماد‌های بازار قرمزپوش بودند و شاخص هم وزن نیز افت کرد.

شاخص کل بورس تهران با پیشرانی نماد‌های شپنا، شستا، شبندر و شتران ۲ هزار و ۹۳۰ واحد معادل ۰.۱۴ درصد رشد کرد.

اما دیروز برای هفتمین روز متوالی پول حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۳۷۵ میلیارد تومان بود. نماد‌های وتجارت، فولاد، وبملت، فملی، خودرو، بوعلی، شستا، خساپا، وخارزم و ثفارس بیشترین خروج سرمایه بازار را داشتند.

با این همه، به نظر می‌رسد هم سازمان بورس در دولت انتقالی فعلی سعی در سیگنال دهی مثبت به بازار است و هم نامزد‌های انتخابات به مسائل بورس تهران توجه دارند. در اولین روز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان، کاندیدای جبهه اصلاحات در یک رشته توئیت به بورس تهران پرداخت. پزشکیان نوشت: «بورس اوراق بهادار تهران بدترین دوران خود را در ۴ سال گذشته سپری کرده است.» «مشکل بورس همان مشکل اقتصاد کشور است. دخالت ناروای دولت در کسب و کار‌ها و تحریم‌های بین‌المللی.» «قرار بود سه روزه مشکل بورس حل شود، اما بحران ۳ سال کامل ادامه یافت. برای حمایت از بورس نرخ خوراک صنایع را چند برابر کردند و مصوبه را دو ماه در کشوی معاون اول نگه داشتند تا نورچشمی‌ها فرصت کافی برای خالی کردن پورتفویشان را داشته باشند. اینطور شد که سقوط بزرگ اردیبهشت ۱۴۰۲ شکل گرفت.» «قرار بود از بورس حمایت کنید نه اینکه فرصت‌های استفاده از مصوبه‌های پنهانی را برای نورچشمی‌ها فراهم کنید.»

به نظر می‌رسد با توجه به نفوذ بازار سرمایه در میان مردم و نیز وضعیت نابسامان بازار در سال‌های اخیر شاهد موضع گیری و وعده‌های سایر کاندیدا‌ها هم باشیم. اما انتقاد از کاندیدا‌ها این است که به کلی‌گویی می‌پردازند و نه برنامه مشخصی ارائه می‌کنند و نه تیم اقتصادی خود را معرفی می‌کنند. کابینه دولت سیزدهم و ابراهیم رئیسی نیز وعده‌های زیادی درباره بورس دادند، اما در عمل نه تنها مشکلی را حل نکردند بلکه با سیاست گذاری غلط بر مشکلات بازار سرمایه افزودند.

با این همه اهالی بازار فضای انتخابات را رصد می‌کنند و نسبت به آن واکنش نشان خواهند داد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چه رشته هایی در آینده بازار کار خوبی خواهند داشت؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ ترمز دلار کشیده شد؟

ماه رمضان چه دارد که باید منتظر آن باشیم؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ آیا الان زمان مناسبی برای خرید طلا است؟

استیضاح وزیر اقتصاد یعنی التهاب بازار و نوسان شدیدتر قیمت ارز/ برکناری همتی کاری عوام‌فریبانه است

نکات تغذیه‌ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری

تقویت حافظه با مصرف این نوع چای

تولید آب از هوا با ضایعات مواد غذایی

رئیس بانک مرکزی: افزایش ۳۰ درصدی ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی منتفی شده است

یکشنبه اول ماه مبارک رمضان است

امضای قرارداد معدنی میان آمریکا و اوکراین لغو شد

واکنش ایران به اظهارات وزیر خارجه ترکیه

جر و بحث ترامپ با زلنسکی: تو برگ برنده نداری

جدول لیگ برتر در پایان هفته بیست‌و‌یکم

علیرضا حقیقی: از جوانی کاسیاس صدایم می‌کردند!

سرنوشت تعدادی از مفقودی‌های حادثه سقوط بهمن مشخص شد/ جزئیات

انگلیسی زبان رسمی آمریکا می‌شود

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: استیضاح همتی در دستور کار یکشنبه مجلس

تداوم اظهارات غیرهمسوی وزیر دفاع با پزشکیان

ادعای عجیب جبرائیلی درباره شرط حمایت صاحبان دلار از پزشکیان

خون یحیی به جوش آمد؛ نهادهای نظارتی ورود کنند!

مذاکرات غیرمستقیم اسرائیل و حماس در قاهره برای مرحلهٔ دوم آتش‌بس آغاز شده است

عربستان، قطر و عمان فردا را اولین روز ماه رمضان اعلام کردند

جایزه برندگان اسکار چیست؟

پیش بینی بورس فردا شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/چند ثانیه کافی است تا زندگی برای همیشه تغییر کند

درخواست تاجگردون از شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت برای کم شدن بی‌ثباتی اقتصادی

سامانه جدید بارشی در کشور؛ هلال احمر اعلام آماده باش کرد

استیضاح همتی در دستور کار روز یکشنبه مجلس قرار گرفت + جزئیات

مفقود شدن ۶ نفر در بهمن؛ اعزام تیم‌های نجات به محل حادثه

واکنش ایران به فراخوان خلع سلاح پ‌ک‌ک

هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها؛ شنبه یکشنبه مراقب باشید

برنامه حضور النصر در ایران مشخص شد

برای درمان یبوست چه بخوریم؟

بهترین غذا برای سحری ماه رمضان چیست؟

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان