تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳

تخفیف بهاران بیمه پاسارگاد ادامه دارد…

طرح تخفیف بهاران بیمه پاسارگاد در راستای ارج نهادن به حقوق بیمه گذاران محترم تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

تخفیف بهاران بیمه پاسارگاد ادامه دارد…
اقتصاد۲۴- با توجه به آغاز طرح تخفیف بهاران در رشته‌های آتش سوزی و بدنه خودرو از اسفند ماه ۱۴۰۲ تا نیمه فروردین ماه ۱۴۰۳ و مصادف شدن این طرح با ایام تعطیلات نوروز، بیمه پاسارگاد به منظور بهره مندی بیشتر متقاضیان، طرح تخفیف بیمه نامه‌های آتش سوزی و بدنه خودرو را تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ تمدید کرده است.

متقاضیان خرید بیمه نامه‌های بدنه خودرو و آتش سوزی منازل مسکونی، واحد‌های صنعتی و غیر صنعتی می‌توانند با مراجعه به نمایندگان بیمه پاسارگاد در سراسر کشور از تخفیف‌های این طرح تا سقف ۳۰ درصد بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار