تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۳

تعریف و تمجید قاضی‌زاده از احمدی‌نژاد

قاضی‌زاده‌هاشمی در چهارمین مناظره انتخاباتی بازهم از دولت احمدی‌نژاد تعریف و تمجید کرد.

قاضی‌زاده هاشمی

اقتصاد۲۴- پس از آنکه ۶ کاندیدای ریاست جمهوری به سوالات کارشناسان دیپلماسی پاسخ داد، کاندیدا‌ها وارد مرحله پاسخگویی به اظهارات دیگر کاندیدا‌ها شدند.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی نیز به مثابه قالیباف، بازهم پزشکیان را خطاب قرار داد و گفت: اقای پزشیکان مطالب درستی می‌گویند، ولی در مقام بیان چه مشاوران ایشان، چه سخنرانان کمپین‌های تبلیغاتی ایشان تفاوت است. حتما گوش نمی‌کند آن‌ها چه می‌گویند، لااقل بخوانند و با حرف‌هایی که اساس نظام و دستاورد‌های نظام را زیر سوال می‌برد مرزبندی کنند.

اهم اظهارات قاضی زاده هاشمی را بخوانید؛

*ما با همسایه‌ها دوستیم، پیشرفت آن‌ها را پیشرفت خودمان می‌دانیم، ما عمق استراتژیک آن‌ها هستیم و بالعکس.

*مخالفم با اینکه به عنوان یک ایرانی نگاه خود تحقیری داشته باشیم. مشکلات زیادی داریم و باید حل و فصل شود، ولی ادرس غلط ندهیم.


بیشتر بخوانید: طرفداران احمدی نژاد به جلیلی رای می‌دهند یا قالیباف؟


*در مناظره اقتصادی بحث جاده‌های ترکیه بدون انصاف مطرح شد، بدون یادآوری تلاش‌های دولت‌های نهم و دهم و سیزدهم.

*روزی رئیس جمهور ایران به استانبول می‌رفت خیابان‌های استانبول بسته می‌شد، مردم ترکیه به دولت خودشان می‌گفتند این شعار «ما می‌توانیم» را یاد بگیرید و پیروی کنید، اما متاسفانه وقتی دولت یازدهم و دوازدهم روی کار آمد ما دچار سراشیبی شدیم و عقب افتادیم، چون نهضت و فعالیت ساخت و ساز متوقف شد و شهید رئیسی که آمدند دوباره آن را راه اندازی کنند، اما جمعی از این دوستان طلبکار شدند.

*دولت شهید رئیسی دنبال احیای قدرت ایران بود و موفق شدیم.

*ایران همیشه الهام کشور‌های منطقه و جهان است.

*درباره صحبت‌های آقای پورمحمدی بگویم که تا قبل از دهه ۹۰ مسئله مشارکت مردم و قهر مردم از صندوق را نداشتیم؛ اوج مشارکت مردم سال ۸۸ است. اما چرا اینطور شد بعد از ۸۸؟ که حالا اینطور اعضای ستاد آقای پزشکیان مردم را ازمور موهوم بترسانند و بگویند اگر نیایید چه می‌شود!

* چرامردم قهر کردند؟ چون دوگانگی دیدند. وزیر مسکنی که مسکن نداشت و خودش در باستی هیلز بود و الان در ستاد آقای پزشکیان است؛ مردم نجیب ما وقتی این‌ها را می‌بینند چه فکری می‌کنند؟

* یا اتفاقی که بر سر بنزین در سال ۹۸ رخ داد؛ رفتاری که با مردم شد و نحوه تعامل دولتمردان با مردم، چه اتفاقی رقم زد. سال ۹۸ چه کسی اینترنت را کلا بست؟ الان مسئولیت دارد در ستاد آقای پزشکیان و قائم مقام ستاد اوست. مردم این‌ها را می‌بینند دچار تردید می‌شوند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار