تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۳

آخرین نظرسنجی ایسپا از شانس نامزد‌ها در انتخابات

یافته‌های موج جدید نظرسنجی انتخاباتی ایسپا، که در روز‌های ۲ و ۳ تیرماه اجرا شده نشان می‌دهد تغییر محسوسی در میزان مشارکت مردم در انتخابات نسبت به موج قبل (۲۹ و ۳۰ خردادماه) رخ نداده است.

آخرین نظرسنجی ایسپا از شانس نامزد‌ها در انتخابات
اقتصاد۲۴- به‌طوری که میزان مشارکت قطعی از ۴۲.۵ درصد در موج قبلی به ۴۳.۹ درصد در نظرسنجی حاضر رسیده است.

🔹اما آرای احتمالی سه نامزد پر‌طرفدار نسبت به موج‌های قبلی، با تغییر همراه بوده است.

🔹این تغییر برای پزشکیان، روند صعودی را طی می‌کند که نسبت آرای ایشان از ۱۹.۸ درصد در موج قبلی به ۲۴.۴ درصد در نظرسنجی حاضر افزایش یافته است.

🔹نسبت آرا‌ی دو نامزد دیگر یعنی آقای جلیلی و قالیباف با کاهش مواجه شده است.

🔹نسبت آرای سعید جلیلی از ۲۶.۲درصد در موج قبلی به ۲۴ درصد در نظرسنجی حاضر کاهش داشته است.

🔹این کاهش برای قالیباف نیز اتفاق افتاده است و آرای وی از ۱۹ درصد در موج قبلی به ۱۴.۷ درصد در این موج تنزل یافته است. /دنیای اقتصاد

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار