تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۱ تير ۱۴۰۳

پرسپولیس مشکلی با جدایی ترابی و اسماعیلی فر ندارد

پیمان حدادی می‌گوید پرسپولیس با جدایی دو بازیکن صدمه نخواهد خورد.

پرسپولیس

اقتصاد۲۴- در حالی که هنوز سرنوشت سه بازیکن پرسپولیس برای تمدید قرارداد روشن نشده، عضو هیئت مدیره این تیم با ادبیاتی متفاوت در مورد آن‌ها صحبت کرد تا احتمال جدایی ترابی و دانیال به همراه بیرانوند قوت بگیرد.

پیمان حدادی در این خصوص گفت: آقای درویش و بادامکی پیگیر تمدید قرارداد بازیکنان و همچنین خرید بازیکنان جدید هستند. نکته این است که باشگاه پرسپولیس انقدر بزرگ است که اگر یکی دو بازیکن جدا شوند، به باشگاه صدمه بخورد.


بیشتر بخوانید:  آغاز مذاکره پرسپولیس با آقای گل


وی در مورد جدایی احتمالی آن‌ها عنوان کرد: در پرسپولیس بزرگتر از احمدرضا عابدزاده، علی دایی، مهدی مهدوی‌کیا و حتی سال‌های دورتر علی پروین داشته باشیم، تمام این عزیزان از پرسپولیس رفتند، اما خللی در کار باشگاه به وجود نیامد.

حدادی با یک جمله عجیب این بخش از صحبت خود را به پایان رساند: این باشگاه است که شرایط را مهیا خواهد کرد و نه بازیکن. همانطور که آقای والتر ماتزاری خودشان این افتخار را از خودشان گرفتند که در خدمت پرسپولیس نباشند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار