تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۳

باقر اردشیر لاریجانی در کانادا چه می کرد؟ + عکس

به تازگی دایره تجدیدنظر اداره مهاجرت کانادا، لغو اجازه اقامت دائم و اخراج باقر اردشیر لاریجانی، مقام پیشین وزارت بهداشت و برادر علی و آیت الله صادق لاریجانی، از کانادا را تائید کرده است.

باقر اردشیر لاریجانی در کانادا چه می کرد؟ + عکس

اقتصاد۲۴-باقر اردشیر لاریجانی برادر چهارم خانواده لاریجانی و پزشک است. فوق تخصص غدد درون‌ریز دارد و در سال ۱۳۹۶، براساس رده‌بندی مهاجرتی «مهارت شخصی»، به همراه خانواده‌اش اقامت کانادا را دریافت کرده است. براساس اطلاعات موجود، پسر باقر لاریجانی شهروندی کانادا را دارد، دخترش که چندین سال در کانادا اقامت داشته است، اکنون در آمریکا زندگی می‌کند و درخواست شهروندی همسرش فاطمه حسن‌زاده آملی نیز در حال بررسی است
او فرزند پنجم میرزا هاشم آملی از مراجع تقلید شیعه است. پدر آنان که سال‌ها در نجف اشرف اقامت داشت، برخلاف عمویشان آیت‌الله حسن‌زاده آملی، روحانی با نفوذی به شمار نمی‌رفت. از خانواده آن‌ها، علی لاریجانی با دختر آیت‌الله مطهری ازدواج کرد، صادق لاریجانی با دختر آیت‌الله وحید خراسانی و باقر لاریجانی نیز دخترعمویش فاطمه حسن‌زاده آملی را انتخاب کرد.

باقر اردشیر لاریجانی در کانادا چه می کرد؟ + عکس

سعیده حسن‌زاده آملی، خواهر همسر باقر لاریجانی، پیش‌تر در مصاحبه‌ای گفته بود فرزندان حسن‌زاده آملی از کودکی تحصیلات حوزوی را نزد پدر آغاز کردند. خود سعیده حسن‌زاده آملی نیز رساله دکتری‌اش را با موضوع «عرفان اسلامی» نوشت. ارتباط سببی و نسبی خاندان لاریجانی با شخصیت‌های مطرح سیاسی، نظامی و مذهبی آن‌ها را به خانواده‌ای بانفوذ طی سال‌های پس از انقلاب تبدیل کرد.

پای ثابت نظام سلامت

باقر لاریجانی، برخلاف برادرانش که همگی در نجف متولد شده‌اند، در قم به دنیا آمده است. او، که سابقه تحصیل در کالج متخصصان بیماری‌های غدد درون‌ریز آمریکا را دارد، مدتی رییس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران بود. مدتی نیز ریاست شورای سیاست‌گذاری وزارت بهداشت را برعهده داشت و در دوره‌ای نیز قائم‌مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی شد و همچنین نقشی کلیدی در تدوین اسناد ملی بالادستی در بخش سلامت داشت.

باقر اردشیر لاریجانی در کانادا چه می کرد؟ + عکس

نکته قابل توجه درباره فعالیت‌های مدیریتی باقر لاریجانی این است که او طی سال‌های متمادی در دولت‌های مختلف در جایگاه معاون وزیر بهداشت ابقا شد. او با روی کار آمدن دولت حسن روحانی نیز با حکم سعید نمکی، وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سمت معاون آموزشی وزیر بهداشت منصوب شد، اما در دی‌ماه ۱۳۹۸، هم‌زمان با زمزمه‌های ورود همه‌گیری کرونا به ایران، استعفا کرد و در نامه‌ای به وزیر بهداشت نوشت که به‌دلیل بیماری همسرش و «لزوم مراقبت از او» از مسئولیتش کناره‌گیری می‌کند.

باقر لاریجانی در سال ۱۳۹۶، یعنی دو سال قبل از اینکه به علت «بیماری همسر» از جایگاهش در وزارت بهداشت کناره‌گیری کند، اقامت دائم کانادا را دریافت کرده بود و درواقع خود را برای مهاجرت به کانادا و زندگی در این کشور آماده می‌کرد. همسر باقر لاریجانی نیز که در سال ۱۳۹۸ مسئله بیماری‌اش مطرح بود، اکنون در انتظار پاسخ دولت کانادا برای درخواست شهروندی است.

باقر اردشیر لاریجانی در کانادا چه می کرد؟ + عکس

نکته حائز اهمیت در پرونده اخراج باقر لاریجانی این است که باقر لاریجانی از زمان گرفتن اقامت کانادا، بیشتر اوقاتش را در ایران گذرانده و تا مهر ۱۴۰۱ تنها ۲۵۸ روز در کانادا اقامت داشته است. لاریجانی مهرماه ۱۴۰۱، درحالی‌که ۱۲ روز به پایان مهلت اقامتش در کانادا زمان باقی بود، به اداره مهاجرت این کشور مراجعه کرد تا اقامتش را تمدید کند، اما به او اعلام شد از آنجا که طی پنج سال، دست‌کم ۷۳۰ روز در کانادا اقامت نداشته است، باید خاک این کشور را ترک کند. باقر لاریجانی برای این حکم درخواست تجدیدنظر داد، اما درنهایت پنجم بهمن‌ماه ۱۴۰۲ حکم اخراجش صادر شد.


بیشتر بخوانید: بهترین و بدترین اتفاق سیاسی سال ۱۴۰۲؛ آملی لاریجانی و قالیباف ناکام شدند /دولت ابراهیم رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت


اقامت، کار و تحصیل وابستگان برخی مقامات در کشور‌های اروپایی، آمریکا و کانادا بار‌ها در کانون توجه افکار عمومی در ایران قرار گرفته است. پیش‌تر هاجر چنارانی، نماینده نیشابور در مجلس یازدهم، گفته بود که فرزندان پنج هزار و ۴۰۰ مسئول در خارج از کشور زندگی می‌کنند.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فال قهوه روزانه یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

همراه غذا آب بخوریم یا نه؟

فال روزانه امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴

عکس/ محمدرضا پهلوی در حال تست کردن هلیکوپتر ۷۷ سال پیش در فرانسه

اندازه استاندارد دور شکم برای زنان و مردان

طرز تهیه فالوده کرمانی؛ یک دسر سنتی خوش‌مزه

عکس/ ژست ملوکانه ناصرالدین شاه ۱۳۲ سال پیش در مراسم طبخ آش سرخه حصار

۷ کود طبیعی خانگی برای تقویت گیاهان آپارتمانی

عکس/ سلطان خاویار ایران و همسرش ۶۵ سال پیش در مهمانی محمدرضا پهلوی

اقساط وام ازدواج ۱۴۰۴ چقدر است؟

این ویتامین‌ها مانع پیری زودرس می‌شوند

عکس/ ژست جالب پدر فرح دیبا ۸۴ سال پیش در کنار سگ‌هایش

محیط بانان جان می‌دهند و مدیران سازمان حقوق نجومی می‌گیرند/ تعداد محیط بانان ایرانی، یک دوازدهم استاندارد‌های جهانی است

عکس/ چهره خندان صیاد شیرازی و فرزندان اش ۴۴ سال پیش با لباس نظامی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۸ خرداد ۱۴۰۴/ ریزش ناگهانی قیمت طلا

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۸ خرداد ۱۴۰۴/ افزایش نوسانات افزایشی دلار در بازار

عکس/ ظاهر متفاوت شهناز پهلوی ۷۴ سال پیش در کنار مادر مصری اش

عکس/ دیدار ربیعی و مهاجرانی با خانواده الهه حسین‌نژاد

دختر روئینگ ایران در روسیه تاریخ ساز شد

اطلاعیه مالک استقلال بعد از تجمعات امروز

فیلم/ آتش‌سوزی بازار سنتی بندرعباس

اینفوگرافی/ تفاوت عجیب آمار بانک مرکزی با مرکز آمار در تولید ناخالص داخلی

عکس/ تصویر فرد متهم به جاسوسی برای ایران

فیلم/ تصاویری از دو دختر مفقودشده در تهران که به‌تازگی پیدا شدند

فیلم/ آهنگ هایده هم قربانی مذاکرات ایران و آمریکا شد

قیمت قطعات خودرو و لاستیک نجومی شد

مجلس: با قیمت کنونی سکه برای پرداخت مهریه باید ۷۰ سال کار کرد

ادعای عجیب نماینده مجلس در مورد حسن روحانی

نامه شکنجه‌گر ساواک خطاب به آیت‌الله طالقانی

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره تمدید قرارداد عمری

اطلاعیه پزشکی قانونی درباره پرونده قتل الهه حسین‌نژاد

حضور سرزده تاج در اردوی تیم ملی

تاکسی اینترنتی بابک زنجانی در حاشیه خبر‌های قتل الهه حسین‌نژاد

تحویل کلید مسکن مهر هشتگرد منوط به پرداخت بدهی پیمانکار

نماینده سبزوار: برای جلوگیری از اتلاف انرژی باید به‌سمت به‌روزرسانی صنایع برویم

ساختار سنی جمعیت ایران به سمت سالخوردگی

افشای جزئیات عمق تأسیسات هسته‌ای ایران

گوشت ۳۰۰ هزار تومانی دوباره در بازار

ضربه بزرگ اطلاعاتی ایران به اسراییل