تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۳

بازیکن مصری گزینه جدید پرسپولیس!

طبق اعلام سایت مراکشی، پرسپولیس مذاکراتش برای جذب یحیی عطیه‌الله را متوقف کرده و در حال مذاکره با یک بازیکن از لیگ مصر است تا او را جذب کند.

بازیکن مصری گزینه جدید پرسپولیس!

اقتصاد۲۴- پرسپولیس بعد از جدایی عبدالکریم حسن تلاش زیادی کرد تا یحیی عطیه‌الله را جذب کند. این بازیکن مراکشی که در سوچی روسیه بازی می‌کند گزینه مورد علاقه گاریدو بود، اما رقم بالایی که باشگاه سوچی برای فسخ قراردادش می‌خواست باعث شد تا در نهایت پرسپولیس با او به توافق نرسد.
سایت lesiteinfo مراکش نوشت: پرسپولیس از جذب یحیی عطیه‌الله منصرف شده است. یکی از منابع نزدیک به ما خبر داد که پرسپولیس به خاطر رقم بالایی که باشگاه سوچی و خود یحیی عطیه‌الله می‌خواستند مذاکرات را متوقف کرده است و به این ترتیب این انتقال متوقف شد.

این سایت مراکشی در ادامه مدعی شد که پرسپولیس به جای جذب یحیی عطیه‌الله سراغ یک بازیکن از لیگ مصر رفته است؛ بدون آنکه نامی از این بازیکن به میان آورد.
سرمربی جدید پرسپولیس که سابقه مربیگری در مراکش و الجزایر را دارد اصرار به جذب بازیکنان جدید از کشور‌های آفریقایی دارد. فعلا پرسپولیس با یک بازیکن از مراکش و یک بازیکن از الجزایر به توافق رسیده است و به نظر می‌رسد که خرید‌های سرخپوشان از قاره آفریقا ادامه دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار