تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
مدیرعامل بیمه آسیا در نشست کمیته پدافند غیرعامل:

پدافند غیرعامل ساز و کار اصلی صنعت بیمه برای مواجهه با خطرات طبیعی و سایبری در عملیات بیمه گری است

مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در نشست کمیته پدافند غیرعامل بیمه آسیا، بر اولویت پدافند غیرعامل درشرکت‌های بیمه و عملیات بیمه گری و لزوم تداوم ارائه خدمات به بیمه گذاران در زمان وقوع حملات سایبری یا سوانح طبیعی تصریح کرد.

پدافند غیرعامل ساز و کار اصلی صنعت بیمه برای مواجهه با خطرات طبیعی و سایبری در عملیات بیمه گری است
اقتصاد۲۴- مدیر عامل بیمه آسیا، رصد، آسیب شناسی و مقابله با تهدیدات را زیر بنا و ذات پدافند غیرعامل در هر سازمانی دانست و بر ضرورت پیشگیری و مقابله با حملات سایبری تاکید کرد.
مسعود بادین با توجه به آسیب پذیری صنعت بیمه در حوزه سایبری، آموزش و ارتقای دانش کارشناسان و شبکه فروش در حوزه پدافند غیرعامل را یادآوری کرد.
بر اساس این گزارش، در این نشست گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های کمیته پدافند غیرعامل بیمه آسیا برای اعضا ارائه شد.
کمیته پدافند غیر عامل بیمه آسیا با حضور مسئولان سازمان پدافندغیرعامل کشور، مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونان مدیرعامل و تنی چند مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار