تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳

تماس تلفنی رئیس شورای اروپا با رئیس جمهور

پزشکیان در واکنش به ابراز تمایل رئیس شورای اروپا برای از سرگیری گفتگو‌ها درباره توافق هسته‌ای، وجود اعتماد و تامین منافع متقابل را اساس توافق دانست و افزود: اگر دوطرف به همه تعهدات خود عمل کنند و اعتماد ایجاد شود، علاوه بر احیای توافق هسته‌ای می‌توان درباره دیگر مسائل فیمابین نیز گفتگو کرد.

پزشکیان

اقتصاد۲۴-  تماس تلفنی رئیس شورای اروپا با رئیس جمهور / پزشکیان: اگر دوطرف به همه تعهدات خود عمل کنند و اعتماد ایجاد شود، علاوه بر احیای توافق هسته‌ای می‌توان درباره دیگر مسائل فیمابین نیز گفتگو کرد

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تثبیت نظم چند قطبی در جهان، سیاست‌ها و اقدامات آمریکا در اعمال فشار به کشور‌هایی مانند جمهوری اسلامی ایران و تلاش برای محروم کردن آن‌ها از همه حقوق و منافع خود را تلاش آمریکا برای جلوگیری از تثبیت نظم جدید جهانی و از موانع تحقق ثبات و آرامش در جهان دانست.

در تماس تلفنی آقای «شارل میشل» رئیس شورای اروپا با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران دو طرف درباره مناسبات ایران و اروپا، راهکار‌های از سرگیری مذاکرات مربوط به توافق هسته‌ایی و بحران ناشی از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و اقدامات تروریستی ان در منطقه گفتگو کردند.

رئیس جمهور کشورمان در این گفتگو با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره حامی صلح، آرامش و ثبات در همه جهان و برای همه ملت‌ها بوده و معتقد است هر روندی و در هر نقطه‌ای از جهان که این ارزش‌ها را به مخاطره بیاندازد باید متوقف شود افزود: اعمال استاندارد‌های دوگانه از سوی آمریکا و برخی کشور‌های غربی موجب گستاخی بیشتر رژیم صهیونیستی در ارتکاب ترور و جنایت فجیع در غزه و همینطور کشور‌های منطقه شده و صلح و امنیت منطقه و جهان را از بیش از پیش به خطر انداخته است.

دکتر پزشکیان همچنین در واکنش به ابراز تمایل رئیس شورای اروپا برای از سرگیری گفتگو‌ها درباره توافق هسته‌ای، وجود اعتماد و تامین منافع متقابل را اساس توافق دانست و افزود: اگر دوطرف به همه تعهدات خود عمل کنند و اعتماد ایجاد شود، علاوه بر احیای توافق هسته‌ای می‌توان درباره دیگر مسائل فیمابین نیز گفتگو کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تثبیت نظم چند قطبی در جهان، سیاست‌ها و اقدامات آمریکا در اعمال فشار به کشور‌هایی مانند جمهوری اسلامی ایران و تلاش برای محروم کردن آن‌ها از همه حقوق و منافع خود را تلاش آمریکا برای جلوگیری از تثبیت نظم جدید جهانی و از موانع تحقق ثبات و آرامش در جهان دانست.

رئیس شورای اروپا نیز در این مکالمه ضمن ابراز امیدواری برای آغاز مسیر تعامل موثر ایران و اتحادیه اروپا بر پایه تامین منافع متقابل و رفع موانع تعامل گسترده‌تر فی مابین، بر تمایل کشور‌های اروپایی برای ارتقای سطح روابط با ایران تأکید کرد.

شارل میشل درباره وقایع غزه هم بر رعایت حقوق انسان‌دوستانه، توقف حملات، برقراری آتش‌بس و امدادرسانی گسترده به مردم غزه و به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی تأکید کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

نکته‌های گزارش تازه آژانس اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران

پیشنهاد پذیرش حق غنی‌سازی ایران در مقابل توقف غنی‌سازی؛ جزئیات پیشنهاد‌های آمریکا به ایران به روایت آکسیون

عکس/ کافه گردی مرجانه گلچین با شال رنگارنگ و عینک چند میلیونی

عکس/ تیپ خاص و بهاری روژان سریال نون خ با گردنبند عجیب

مدنی زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی شد

دلیل جدایی ایلان ماسک از دولت ترامپ

فیلم/ روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نیکزاد چیست؟

عکس/ دیدار عبدالرضا پهلوی با پادشاه مصر ۸۴ سال پیش در قاهره

سرنوشت ایرانی بازداشت شده در فرانسه چه شد؟

عکس/ چهره متفاوت رهبری با لباس نظامی ۴۴ سال پیش در کنار بنی‌صدر

ادعای عجیب ترامپ درباره اعدام و ربات بودن بایدن

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

عکس/ شکل و شمایل زنان ناصرالدین شاه ۱۵۰ سال پیش با لباس یک شکل

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

درخواست غیرمنتظره کشورهای عربی از ترامپ درباره ایران

عکس شگفت‌انگیز از زمین بسکتبال با طرح و نقش فرش ایرانی

رشد ۴۴ درصدی تکمیل واحد‌های حمایتی مسکن

مذاکرات قیمت دلار را حبس کرد

ماجرای بازداشت سه دوومیدانی کار ایرانی چه بود؟

عکس/ زیبایی چشم نواز طلوع خورشید در سواحل مختلف خلیج فارس

جوابیه استقلال به بیانیه تند ملوانی‌ها

مدافع پرسپولیس به تراکتور می‌رود؟

گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

چالش دولت و مجلس؛ انتخاب وزیر اقتصاد بعد از پایان مهلت قانونی / دولت چه زمانی وزیر اقتصاد را معرفی خواهد کرد؟

قیمت خانه در منطقه ۱۳ تهران از نیروی هوایی تا پیروزی + جدول

نرخ جدید سوخت قیمت کالا‌ها را ۶۶ درصد بالا می‌برد!

برنامه دولت برای کاهش ریسک مالی معدن چیست؟

زاکربرگ ایرانی، دوباره آنلاین شد

بررسی اقتصاد پلتفرم‌های پخش فیلم به بهانه توقیف سریال پرهزینه سووشون/ چرنوبیل اقتصادی، نماوا و هزارتوی سود و زیان!

فیلم/ تصادف مرگبار در اتوبان تهران-کرج

قیمت سکه به مرز حساس رسید

اعلام قیمت قطعی سه محصول جدید تویوتا ویژه جانبازان

حرکت الاکلنگی قیمت دلار و سکه در بازار

تردید در خرید طلا با نوسان قیمت طلای جهانی

خبر مهم از قیمت‌گذاری بنزین سوپر + سند

جزئیات جدید از پرداخت هزینه‌های درمان بازنشستگان

گول دلال‌های کف بازار دلار را نخورید

فیلم/ واکنش چمران به بحران قبر در تهران

آیا قیمت دلار با توافق کاهش می یابد؟

غذا می‌خواهند و پول ندارند/ افزایش چشمگیر درخواست نسیه و حساب نکردن مشتریان در کافه‌ها و رستوران‌ها

اعتراضات کامیونداران از مطالبات صنفی تا امنیتی‌سازی سیاسی

ساخت ورزشگاه روی استخوان‌های تاریخ

برنامه اسرائیل برای مذاکرات پیش از دور ششم

اعلام جزییات سفر عراقچی به مصر و لبنان

پای نان به فرابورس باز شد

سکون پیش از طوفان در بازار خودرو‌های داخلی

مذاکرات ایران و آمریکا زیر فشار ساعت‌شنی آژانس

جولانی درباره روابط دمشق و تل‌آویو چه گفت؟

یک هیات رئیسه تمام مردانه در مجلس/ چرا زنان بهارستان در دام معامله‌گرایی گرفتار می‌شوند؟

کورس دنا و تارا در گرانی