تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
سومین روز صعودی بورس

گزارش بورس امروز یکشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۳

امروز برای سومین روز متوالی شاخص‌های بورس تهران رشد کرد.

گزارش بورس امروز یکشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۳
اقتصاد۲۴- در معاملات روز یکشنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران ۱۸ هزار و ۲۰۱ واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۳۰ هزار و ۵۵۸ واحد رسید.


شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با افزایش ۳ هزار و ۳۷۳ واحدی در رقم ۶۳۸ هزار و ۸۳۰ واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس ۶۵ واحد رشد کرد به رقم ۲۰ هزار و ۷۹۱ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با افزایش ۵۷۴ واحد به سطح ۱۱۰ هزار و ۶۰ واحد رسید.


بیشتر بخوانید: بیشترین و کمترین بازدهی نماد‌های بورس در اواخر مرداد ۱۴۰۳ + اینفوگرافی


بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز نماد‌های فملی، فولاد و فارس نماد‌های سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نماد‌های اخابر، جم و ثفارس نماد‌های قرمزپوشی بودند که بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نماد‌های ارفع، آریا و زاگرس بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص کل داشتند و نماد‌های کگهر، بپاس و فجهان بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

 

منبع: اکوایران

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳
خداروشکر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار