تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

سیصد و هشتمین شماره مجله سفیر منتشر شد

سیصد و هشتمین شماره مجله سفیر با محوریت بررسی فعالیت‌های بانک ملی ایران در بخش بین الملل منتشر شد.

سیصد و هشتمین شماره مجله سفیر منتشر شد

اقتصاد ۲۴- در این شماره سفیر، گزارش مفصلی از چگونگی برگزاری مجمع عمومی بانک در سال مالی ۱۴۰۲ منتشر شده است.

همچنین در این شماره مجله سفیر،یک گزارش تاریخی خواندنی انتشار یافته است که در آن به دفاع تمام قد روزنامه اطلاعات در آغاز به کار بانک ملی ایران در مقابل  رقیب بزرگ آن یعنی«بانک شاهنشاهی» می پردازد. در این گزارش به بررسی اقدامات بانک شاهنشاهی در راستای تامین منافع قدرت های بیگانه پرداخته شده است.

«عملکرد یک ساله بانک با سودی سرشار»،«پشت تجار به بانک ملی ایران گرم است»و «بانک ملی ایران،پیشرو در مبادلات ارزی»از دیگر مطالب برجسته این شماره سفیر است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار