تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

ابراز اتهام‌های جدید برای جواد نکونام

جواد نکونام در استقلال از عرش به فرش رسیده است و مشخص نیست روند عجیب او با آبی‌ها تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.

ابراز اتهام‌های جدید برای جواد نکونام

اقتصاد۲۴- اگر کتاب قمارباز فئودور داستایفسکی را خوانده باشید در بخشی از آن به روایت جالب می‌رسیم؛ «در طول این بازی، این اولین بار بود که وحشت و ترس سراپایم را گرفت؛ و درنتیجه دست‌هایم و پاهایم شروع به لرزیدن کرد. من حتی اکنون نیز معنایی را که باختن در آن موقع برایم داشت با هول و هراس درک می‌کنم و در نظر می‌آورم. تمام زندگی و حیاتم را به‌قمار گذاشته بودم». جواد نکونام در استقلال دقیقا چنین وضعیتی دارد، سرمربی آبی‌ها با تصمیمات عجیبی که گرفت روی محبوبیت خود قمار کرد و پس از دیدار هفته سوم در اهواز، شعار «حیا کن رها کن» را شنید. نکونام فکرش را هم نمی‌کرد که به این زودی از عرش به فرش برسد. او در فصل پیش این شانس را داشت تا با استقلال به‌عنوان قهرمانی برسد، اما درست در جایی که باید شجاع می‌بود، ترس بر او چیره شد و نتوانست با پیروزی برابر نساجی حکم قهرمانی آبی‌ها را امضا کند.

 

نبود بازیکن، کارشکنی مدیریت، مسائل داوری، میلِ برخی افراد به قهرمانی یک تیم خاص و… مجموعه‌ای از دلایل غیرمنطقی جواد نکونام برای توجیه عملکرد خود بود. در لیگ بیست‌وچهارم، اما همه تصور می‌کردند قرار است استقلال متفاوتی را از نکونام ببینند؛ چرا که دیگر نه خبری از علی خطیر بود و نه بازیکنان بی‌کیفیتی برای او خریداری شده بودند. رامین رضاییان، دیدیه اندونگ، سامان فلاح، گائل کاکوتا و… چندین خرید باکیفیت آبی‌ها در بازار تابستانه بودند، اما ظاهرا سرمربی این تیم دستورالعمل استفاده از ستاره‌ها را بلد نیست!

 

فعلا خبری از گل در جریان بازی نیست!

استقلال در دیدار ابتدایی خود برابر شمس‌آذر قزوین موفق به کسب پیروزی و گلزنی در جریان بازی شد، اما پس از آن ۳ امتیاز آبی‌ها دیگر رنگ برد را ندیدند. در هفته دوم لیگ برتر، تقابل استقلال و ملوان برنده‌ای نداشت و این دیدار با نتیجه ۲-۲ به پایان رسید. هر ۲ گل استقلال از روی نقطه پنالتی و از سوی رامین رضاییان وارد دروازه حبیب فرعباسی شد. پنالتی‌هایی که بحث بر سر درست بودن آن‌ها هم بعد از بازی حسابی وجود داشت.

هفته سوم، اما جایی بود که هواداران استقلال امید به کسب ۳ امتیاز و البته رسیدن به آمار ۳۰ بازی بدون شکست با جواد نکونام را داشتند، اما سرمربی آبی‌ها نشان داد دقیقا در بزنگاه‌های مهم قافله را می‌بازد. استقلال خوزستان با تک‌گل بیفوما موفق به شکست تیم جواد نکونام شد و برای دومین بازی متوالی شاهد عدم گلزنی استقلال در جریان مسابقه بودیم.

سکو‌های ملتهب ورزشگاه شهدای فولاد اهواز هم به خوبی نشان می‌داد دل فوتبال‌دوستان خوزستان با نکونام صاف نشده است و به‌جای تشویق، ناسزا و پرتاب بطری به این سرمربی رسید. تنها ۹۰ دقیقه کافی بود تا لشگر خودی‌ها هم جواد نکونام را به قعر چاه بفرستند و با شعار «حیا کن، رها کن» خانه دوم استقلال را برای نکونام تبدیل به جهنمی تکرارنشدنی کنند.

شاگرد خلفی نیست

جواد نکونام سال‌ها زیر نظر کارلوس کی‌روش کار کرد و بسیاری او را شاگرد مرد پرتغالی می‌دانند، اما نکونام قطعا در کار‌های دفاعی شاگرد خلفی نیست. استقلال با اینکه در خط دفاعی خود تقویت شد، اما در ۳ دیدار اخیر هیچ کلین‌شیتی را ثبت نکرده و این درحالیست که هنوز بازی‌های سخت آبی‌های پایتخت فرا نرسیده است. گل زدن به استقلال در این روز‌ها مانند آب خوردن می‌ماند و نمی‌توان آن را کار سختی دانست.

تماشای بازی‌های تیم جواد نکونام مانند یک فیلم ترسناک می‌ماند که برای پایان آن لحظه‌شماری می‌کنید چراکه دقیقا بازی با روح و روان بیننده است. نکونام نشان داده حتی اگر بهترین بازیکنان دنیا را هم در اختیار داشته باشد، باز هم به سبک بازی عجیب خود پایبند می‌ماند و انگار بیشتر برای کسب تساوی وارد زمین می‌شود و بردن در اولویت دوم او قرار دارد! اکنون خیلی زود در فصل جدید کاسه صبر برخی هواداران لبریز شده است و با وضعیت فعلی مشخص نیست نکونام تا پایان فصل دوام می‌آورد یا نه.


منبع: فوتبال ۳۶۰

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
استقلالی
0
0
جمعه ۰۹ شهريور ۱۴۰۳
نکو نام باید در فکر گلر دیگری باشد . حسینی نمیتواند توپ شلیک به دروازه را جمع کند .
انصافا نباید همه تقصیر هارا به گردن نکونام انداخت فعلا سه هفته مهلت دارد تا در بازی هایش تجدید نظر کند .
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟