تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد؛

لزوم تقویت منابع مالی بانک مسکن برای پیشبرد طرح نهضت ملی

سید احمد آوایی نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در دیدار با دکتر سیدعباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به نقش پررنگ بانک مسکن در توسعه بخش مسکن کشور، بر لزوم اعطای خط اعتباری و تقویت منابع مالی این بانک برای پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن تاکید کرد.

لزوم تقویت منابع مالی بانک مسکن برای پیشبرد طرح نهضت ملی

اقتصاد ۲۴- به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرعامل بانک مسکن، در خصوص تلاش و اقدامات بانک مسکن برای اجرای هر چه بهتر طرح نهضت ملی مسکن، آن را در راستای رفع دغدغه نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.
آوایی در سخنان خود بیان کرد: ما نیز در مجلس شورای اسلامی برای کمک به توسعه بخش مسکن کشور و ایجاد سرپناه برای اقشار مردم باید بانک مسکن را تقویت و حمایت کنیم تا این بانک بتواند با استفاده از اعتباراتی که در اختیار قرار دارد به وظایف خود به بهترین نحو عمل کند.
وی با اشاره به تکالیف بانک مسکن در طرح نهضت ملی افزود: بانک مسکن برای تحقق ساخت مسکن ملی حتی بیش از منابع خود تسهیلات پرداخت کرده که در نظر داریم با اعطای خط اعتباری به این بانک در انجام بهتر و مطلوب‌تر این رسالت کمک کنیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار