تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۳

تاسیس آژانس استفعا در ژاپن

در سایه فرهنگ کاری حاکم بر ژاپن که امکان استعفا از شغل را یک اهانت به کار و کارفرما تلقی می‌کند و بسیار دشوار و سخت می‌‌داند، آژانس‌‌هایی برای کمک به کارمندان ناراضی برای استعفا از محل کار خود تاسیس شده‌اند.

تاسیس آژانس استفعا در ژاپن

اقتصاد۲۴- رسانه‌های عربی اعلام کردند در حال حاضر شرکت‌هایی خصوصی برای کمک به کارمندان ناراضی که از کارفرمایان خود می‌ترسند، ایجاد شده است.

همینک کارمندان و کارگران زیادی در ژاپن به این شرکت‌ها وکالت می‌دهند تا به نمایندگی از آن‌ها روند استعفایشان را انجام داده و آن‌ها را بدون فشار‌های اضافی از شغلی که از آن رضایت ندارند برهانند.

به نوشته این رسانه، آژانس‌های مذکور قبل از شیوع ویروس کرونا هم وجود داشتند، اما بعد از شیوع این ویروس به شدت رونق پیدا کردند، چون دورکاری و حضور بیشتر در منزل در دوره شیوع ویروس کرونا باعث شد تا بسیاری از کارمندان ژاپنی بیش از گذشته به زندگی شغلی خود فکر کنند.

این شرکت‌ها با دریافت حق‌الزحمه ۲۲ هزار ینی (۱۵۰ دلاری) به جای کارمندان با کارفرمایان وارد مذاکره می‌شوند و کار استعفای آن‌ها را انجام می‌دهند.

منبع: اعتمادآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار