تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
مدیرعامل بانک مسکن خبر داد:

هدفگذاری ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سال آینده توسط بانک مسکن

مدیرعامل بانک مسکن از هدفگذاری این بانک برای ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سال آینده خبر داد و گفت: راهبرد بانک مسکن از پرداخت تسهیلات به سمت شهرسازی که معادل تمدن سازی است تغییر یافته است.

هدفگذاری ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سال آینده توسط بانک مسکن

اقتصاد ۲۴- هیبنا؛ دکتر سید عباس حسینی در یازدهمین جلسه شورای اطلاع رسانی وزارت اموراقتصادی و‌ دارایی که به میزبانی بانک مسکن در ساختمان مرکزی این بانک برگزار شد به ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه‌های بانک مسکن پرداخت و گفت: افتخار می‌کنیم اولین بانکی هستیم که دارای شعار الهی هستیم و با استناد از قرآن کریم خانه‌ها را برای آرامش می‌سازیم. بر مبنای همین شعار الهی همکاران ما با حمایت از ساخت و ساز فرصت کار و ثواب را با هم فراهم می‌کنند.

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به رویکرد دیگری که از سوی بانک تخصصی مسکن دنبال می‌شود، تصریح‌کرد: علاوه بر پرداخت تسهیلات با استفاده از توان شرکت‌های خود به حوزه ساخت‌ و ساز هم ورود کرده‌ایم چرا که اقتصاد پیشران از مسکن شروع می‌شود و بدون ساخت‌و ساز که اشتغال، توسعه، آرامش و رفاه را با هم دارد نمی‌توان اقتصاد را پیش برد.

دکتر حسینی گفت: معتقدیم تحقق شعار سال که به کنترل تورم و رشد اقتصادی اشاره دارد از محل تولید مسکن و ساخت‌و ساز محقق می شود.

حرکت بانک مسکن به سمت تمدن سازی است

به گفته مدیرعامل بانک مسکن، نهضت ملی مسکن به فعالیت اقتصادی در سراسر کشور کمک می‌کند چرا که نهضت ملی ساخت یک کارخانه در یک منطقه خاص نیست، بلکه رشد و توسعه را در پهنای کشور شامل می‌شود و ضمن تولید اشتغال توسعه را در سرتاسر کشور رقم می‌زند.

وی به تاثیر اجرای این طرح بر کاهش تورم اشاره کرد و افزود: ۳۰ درصد از محاسبه نرخ تورم به افزایش نرخ مسکن و اجاره بها باز می‌گردد؛ بر این اساس اگر بتوانیم تورم مسکن را کنترل کنیم به عنوان پیشران به تحقق شعار سال کمک کرده ایم.

دکتر حسینی با بیان اینکه بانک مسکن از راهبرد پرداخت تسهیلات عبور کرده و به سمت ساخت‌و سازحرکت کرده است، اضافه کرد: بانک‌مسکن به سمت شهرسازی رفته است و اگر مجموعه بانک مسکن و شرکت‌های تابعه به شهرسازی ورود کرده اند بدین معنا است که به سطح بالاتری از خدمات بانکی به نام تمدن سازی رسیده ایم، چرا که تمدن‌ها از شهرسازی شروع می‌شوند. راهبرد ما این است که ماموریت و اهداف بانک مسکن را در حد یک بانک معمولی که فقط وام پرداخت می‌کند تعریف نکنیم زیرا حرکت بانک مسکن به سمت تمدن سازی است.
دکتر حسینی با اشاره به هشتاد و پنجمین سالگرد تاسیس بانک مسکن گفت: تاکنون بانک مسکن ۳۲۹ هزار واحد نهضت ملی مسکن را تامین مالی کرده است؛ برای این تعداد واحد مسکونی حدود ۱۴۰ هزار میلیارد تومان بار مالی ایجاد شده است، این درحالی است که مسکن مهر با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی ۵۲ همت بار مالی داشته است.

وی متذکر شد: برای ۳۳۵ هزار واحد مسکونی نهضت ملی حدود ۴ برابر مسکن مهر تا این زمان اعتبار هزینه شده است که نشانه افزایش هزینه‌ها و فشار بر شبکه بانکی است؛ اکنون نیز ۴۵ هزار نفر از متقاضیان در نوبت دریافت تسهیلات هستند.

مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: باوجود اینکه اینکه در لایحه بودجه ۱۴۰۳ افزایش سرمایه بانک‌های دولتی دیده نشده بود با حمایت مجلس و رییس محترم جمهور از طرح نهضت ملی مسکن، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه در بودجه سال آینده داریم؛ بدین ترتیب بعد از ۸۵ سال فعالیت، سرمایه فعلی بانک مسکن از ۴۳ همت به ۱۰۰ همت در تاریخ نظام بانکی در سال آینده افزایش خواهد یافت.

وی همچنین به سپرده گذاری ارزی ۲ میلیارد دلاری صندوق ملی توسعه نزد بانک مسکن اشاره کرد و گفت: در تاریخ بانکداری در ایران سابقه نداشته بانکی چنین رقمی از سپرده ارزی را جذب کرده باشد.

پرداخت تسهیلات خرد به مردم از ۲۰درصد عبور کرد

دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع اعضای شورای اطلاع رسانی به جدیدترین تحقیقات بانک مرکزی در مورد تاثیر پرداخت وام به بخش غیرخانوار اشاره کرد و گفت: به دلیل دسترسی نداشتن بخشی از جامعه به وام، پرداخت تسهیلات به شرکت‌ها مردم عادی را فقیرتر کرده است. وقتی متوجه شدیم پرداخت تسهیلات مردم عادی را که دسترسی به تسهیلات ندارند فقیرتر می‌کند این آلارم نسبت به توزیع عادلانه منابع در کشور روشن شد. بر اساس گزارش بانک مرکزی با اصلاح سیاست گذاری در وزارت امور اقتصادی دولت سیزدهم، پرداخت تسهیلات به خانوار از ۶ درصد در دولت دوازدهم به ۲۰ درصد در دولت سیزدهم افزایش یافته که همین عامل منجر به کاهش فاصله طبقاتی شده است.

بر اساس اعلام مدیرعامل بانک مسکن، تسهیلات خرد با هدف توزیع عادلانه منابع محدود کشور به خانوار‌ها پرداخت می‌شود و شامل پرداخت وام ودیعه، وام فرزندآوری و وام ازدواج است.

مدیرعامل بانک مسکن همچنین از هدفگذاری بانک مسکن برای ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای سال آینده خبر داد و گفت: ۴۵ هزار واحد در طی ۳۳ سال فعالیت شرکت‌های ساختمانی بانک مسکن ساخته شده است، اما برای سال جدید هدفگذاری ۱۰۰ هزار واحد را داریم. ارزش گردش مالی ساخت این ۱۰۰ هزار واحد معادل۲۵۰ تا ۳۰۰ همت است.

دکتر حسینی تاکید کرد: تحقق این اهداف شاید در نگاه اول بلند پروازانه باشد، اما رویکرد ما گرفتن تصمیمات بزرگ و در عین حال اجرای صادقانه و در جهت خدمتگزاری بی منت به مردم است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ چهره خندان و شاد امین حیایی در جشن تولد ۲۷ سالگی پسرش دارا

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/ چهره دیده نشده ژاله صامتی در ۲۲ سالگی با گریم متفاوت

عکس/ تیپ خاص مریم مومن در جشن تولد ۲۴ سالگی اش با مانتوی عجیب

عکس/ ظاهر متفاوت اسماعیل میرشکار سریال گیلدخت در کنار لیلا اوتادی

عکس/ ژست احساسی مختار ثقفی در کنار پسرش جانیار در آمریکا

عکس/ چهره دیده نشده از حورا همسر دوم خولی سریال مختار در ۴۴ سالگی

از تحریریه تا شغل دوم و سوم؛ بحران معیشتی خبرنگاران را چند شغله کرد/ می‌خواهم روزنامه‌نگار بمانم

عذرخواهی پدر مبینا نعمت زاده از یدالله پیرهادی

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر حوالی تربت جام را لرزاند

سحرخیزان با دو میلیون یورو استقلالی شد+ عکس

دستگیری چهار شرور با شلیک پلیس

همسر استاد فرشچیان خبر به کما رفتن او را تکذیب کرد

عکس/ استعفای حناچی از سازمان نظام مهندسی

نتانیاهو تکلیف غزه را مشخص کرد

عکس/ معماری شگفت انگیز بازار وکیل شیراز با طاق‌های باشکوه و حجره‌های وسیع

عکس/ درخشش عکاس ایرانی با تصویری تکان‌دهنده از دریاچه ارومیه

ثبت شکایت علیه سپاهان در فیفا

عکس/ نمای برفی آبشار لاتون بهشتی رویایی در دل جنگل‌های شمال

جزئیات وحشتناک از سقوط ۷ کارگر به داخل چاه فاضلاب

عکس/ زیبایی خیره کننده یزد اولین شهر خشت خام جهان از فراز آسمان

پیشنهاد ترمیم و افزایش دو بار در سال دستمزد کارگران

عکس/ دریاچه ارومیه در آستانه خشکی کامل

فیلم/ ورود سازمان بازرسی به موضوع گرانی بلیت هواپیما

قلم‌های بی‌سنگر؛ صدای بی‌پناه حقیقت

عکس/ تعرفه ویزیت ۱۴۰۴ پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص

فیلم/ رامین رضاییان با این حرکت حسابی محبوب شد

عکس/ پوشش یکسان ملی‌پوشان زن و مرد ایران در بازی‌های جهانی

عکس/ باغ جهان نما تکه‌ای از بهشت در شهر رویایی شیراز ‬‎

دلیل اعلام نشدن زلزله دو ریشتری تهران

عکس/ بنر نصب شده در عراق درباره ایران

اسکندری: تولید برق نیروگاه‌های حرارتی ۵.۶ درصد افزایش یافت

عکس/ پیشنهاد غیرمنتظره ترامپ به ایران و خاورمیانه

فیلم/ انتقاد جواد خیابانی از استایل ۱۴ میلیاردی رامین رضاییان

عکس/ چشم انداز بی نظیر از ارگ بیاضه قلعه‌ای اسرار آمیز در دل شهرستان خور

عکس/ واردات شمش طلا توسط بابک زنجانی

تکلیف مذاکره با آمریکا یکسره شد

تبریک معاون اول رئیس‌جمهور به علی لاریجانی

عکس/ شکوه و عظمت تخت طاووس باشکوه‌ترین تخت به جا مانده از تاریخ ایران

آتش‌سوزی در بیمارستان شاه‌ولی یزد مهار شد

اینفوگرافی/ با ارزش‌ترین کمپانی‌های تولید خودرو جهان

لبنان سخنان عراقچی درباره حزب‌الله را مداخله در امور داخلی خواند!

سایپا به صورت موقت تعطیل شد

الهام علی‌اف وارد واشنگتن شد

عبور دالان زنگه زور از مسیر واشنگتن؛ آیا الهام علی‌اف و نخست وزیر ارمنستان به آمریکا حق انحصاری توسعه کریدور را می‌دهند؟