تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳

بریتانیا، آلمان و فرانسه: قرارداد‌های خدمات هوایی دوجانبه با ایران را فوراً متوقف می‌کنیم

بریتانیا، آلمان و فرانسه با بیان اینکه ارسال موشک‌های بالستیک از سوی ایران به روسیه را به شدت محکوم می‌کنیم افزودند که قرارداد‌های خدمات هوایی دوجانبه با ایران را فوراً متوقف می‌کنیم.

خدمات هوایی دوجانبه با ایران

اقتصاد۲۴-این سه کشور اروپایی با بیان اینکه ارسال موشک‌های بالستیک از سوی ایران به روسیه را به شدت محکوم می‌کنیم افزودند که قرارداد‌های خدمات هوایی دوجانبه با ایران را فوراً متوقف می‌کنیم.

بریتانیا، آلمان و فرانسه در ادامه خبر دادند که ما در حال همکاری برای اعمال تحریم علیه صنعت هوایی ایران هستیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار