تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳

ادعای اکسیوس: اسرائیل با اطلاع آمریکا یک پایگاه موشکی ساخت ایران را در سوریه هدف گرفت

اکسیوس (پایگاه خبری آمریکایی) در گفتگو با برخی منابع مدعی شد: یگان نخبه ارتش اسرائیل هفته جاری یک کارخانه ساخت موشک‌های نقطه زن که در زیرزمین احداث شده، در حمله‌ای در سوریه منهدم کرد.

پایگاه موشکی ساخت ایران را در سوریه

اقتصاد۲۴-العالم: اکسیوس (پایگاه خبری آمریکایی) در گفتگو با برخی منابع مدعی شد: یگان نخبه ارتش اسرائیل هفته جاری یک کارخانه ساخت موشک‌های نقطه زن که در زیرزمین احداث شده، در حمله‌ای در سوریه منهدم کرد.

امریکا و اسرائیل ادعا می‌کنند که این کارخانه موشکی توسط ایران ساخته شده است.

اسرائیل قبل از حمله به سوریه، در خصوص این حمله به دولت بایدن اطلاع داده بود و واشنگتن مخالفتی نکرد.

یگان اسرائیلی چند نگهبان سوریه‌ای را در کارخانه موشکی به قتل رساند و به ایرانیان و نیرو‌های حزب الله آسیبی نرسید.

ایران در سال ۲۰۱۸ با هماهنگی با حزب الله، ساخت کارخانه موشکی در زیرزمین را در مصیاف سوریه آغاز کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار