تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳

گروسی: نشانه‌هایی از تمایل ایران به تعامل با آژانس به وجود آمده است

رافائل گروسی روز پنجشنبه پنجم مهر به خبرگزاری فرانسه گفت که ایرانی‌ها «نشانه‌هایی از تمایل به تعامل مجدد، نه تنها با آژانس، بلکه با شرکای سابق ما در توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ نشان می‌دهند». گروسی افزود در حال حاضر «امکان انجام چنین کاری هست».

رافائل گروسی

اقتصاد۲۴- مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به خبرگزاری فرانسه گفت ایران برای تعامل مجدد بر سر پرونده هسته‌ای خود با سازمان ملل و قدرت‌های غربی «تمایل» نشان داده است.

رافائل گروسی روز پنجشنبه پنجم مهر به خبرگزاری فرانسه گفت که ایرانی‌ها «نشانه‌هایی از تمایل به تعامل مجدد، نه تنها با آژانس، بلکه با شرکای سابق ما در توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ نشان می‌دهند».

گروسی افزود در حال حاضر «امکان انجام چنین کاری هست».

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران که به نیویورک سفر کرده است، چند روز پیش با انتشار ویدئویی در کانال تلگرام خود گفت که یکی از اهداف سفر او آغاز دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای است.

همچنین مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران، نیز در مجمع عمومی سازمان ملل تاکید کرد که تهران آماده تعامل با طرف‌های برجام است و دور جدید گفتگو‌ها با توجه به دغدغه‌های «امنیتی» تهران می‌تواند آغاز شود.

در این حال رافائل گروسی قرار است به زودی رهسپار تهران شود. تاریخ دقیق این سفر هنوز اعلام نشده است، اما او ۲۶ شهریور پس از دیدار با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در وین از سفر قریب‌الوقوع خود به تهران برای «جلسات سیاسی و فنی» با مقام‌های ایرانی خبر داد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه همچنین بار دیگر تصریح کرد که ایران تمایلی ندارد که در موضوع بازرسان اخراج‌شده این نهاد تجدید نظر کند.

او از این تصمیم انتقاد کرد و گفت: «فکر نمی‌کنیم سازنده باشد.»

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار