تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳

تکذیب شایعه ترور برادر بشار اسد

شبکه اسکای نیوز به نقل از منابع آگاه شایعات مربوط به ترور ماهر اسد برادر بشار اسد رئیس جمهور سوریه را تکذیب کرد

تکذیب شایعه ترور برادر بشار اسد

اقتصاد۲۴-در این گزارش آمده است که روز گذشته یک پهپاد اسرائیلی، ساختمانی را نزدیک منطقه یعفور واقع در حومه دمشق هدف قرار داد.

منابع مرتبط با دیده بان حقوق بشر سوریه که مخالف نظام حاکم در این کشور است مدعی شدند که فرماندهان حزب الله و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به این ساختمان رفت و آمد می‌کردند.

منابع آگاه اعلام کردند که ماهر اسد در جریان این حمله آسیبی ندیده چرا که حین حمله خارج از دمشق به سر می‌برد.

ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی چندین نوبت مناطق مرزی میان سوریه و لبنان را هدف قرار داده است.

منبع: تابناک
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار