تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳

پورجمشیدیان دبیر شورای امنیت کشور شد

وزیر کشور طی حکمی علی اکبر پورجمشیدیان را به سمت معاون امنیتی و انتظامی این وزارتخانه و دبیر شورای امنیت کشور منصوب کرد.

پورجمشیدیان دبیر شورای امنیت کشور شد

اقتصاد۲۴-در حکم وزیر کشور خطاب به علی اکبر پورجمشیدیان، بر تلاش در جهت حفظ و استقرار نظم و ارتقای ضریب امنیت عمومی، پیگیری امور مربوط به امنیت و عمران مرزها، رسیدگی به وضعیت امنیتی بازارچه‌های مرزی، پیگیری امور مربوط به ستاد مرکزی اربعین حسینی و انجام امور دبیرخانه شورای امنیت کشور و کارویژه مرز این شورا تاکید شده است.

در جلسه بعد از ظهر امروز، با حضور وزیر کشور، علی اکبر پورجمشیدیان معاون جدید امنیتی و انتظامی معارفه و همچنین از تلاش‌ها و خدمات سیدمجید میراحمدی در این مسئولیت تقدیر و تشکر شد.

معاون عملیات و معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران، فرماندهی سپاه استانی عاشورا در آذربایجان شرقی و فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا از سوابق پورجمشیدیان است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار