تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

نخستین تمرین استقلال با سرمربی جدید + عکس

بازیکنان استقلال امروز در شرایطی در زمین شماره دوی آزادی به خط شدند که به نظر می‌رسید فضای تمرین این تیم تا حدودی تغییر کرده است.

نخستین تمرین استقلال با سرمربی جدید + عکس

اقتصاد۲۴- از سیمای سهراب بختیاری زاده در تمرین دیروز و امروز استقلال پیداست نه چهره سرمربی موقت به خود دارد و نه سرمربی‌ای که تیمش بحران زده است. حق با اوست. به زعم شهریاری، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال، قرار است سهراب دستیار اول مربی خارجی شود؛ بنابراین او بعد از بازی با هوادار هم به واقع سرمربی تیم استقلال است. به این خاطر تا مربی خارجی بزرگ به استقلال و لیگ برتر آشنا شود، هفته‌ها و شاید ماه‌ها زمان ببرد و تا آن موقع این بختیاری زاده است که در نقش منجی استقلال باید ظاهر شود. مربی‌ای که پیش‌تر مربی‌گری در لیگ برتر را تجربه کرده بود و با این فضا بیگانه نیست.

بختیاری زاده اگر چه در دوران بازی مدافع بوده، اما به طور حتم عاشق فوتبال تهاجمی است. این نگاه خوزستانی‌ها به فوتبال است. چه خوزستانی‌هایی که بازی می‌کنند و چه خوزستانی‌هایی که مربی‌گری می‌کنند. این حلقه گمشده این روز‌های استقلال است. نکته‌ای که تماشاگران استقلال هم روی آن تاکید دارند. فوتبال بازی کنید حتی اگر قرار است، بازنده شوید. آن‌ها بار‌ها و بار‌ها این فصل نشان دادند که تیم مدافع نمی‌خواهند. حتی اگر قرار باشند، حملات را یکی پس از دیگری دفع کنند. این خصوصیت استقلال فصل گذشته بود. تیمی که با فوتبال دفاعی بهترین تیم دفاعی لیگ برتر لقب گرفت و البته تا یک قدمی‌قهرمانی پیش آمد، اما این فصل در هفته‌های سپری شده حتی در فاز دفاعی هم یک تیم موفق نبوده است. با توجه به بازیکنان بزرگی چه داخلی و خارجی که جذب شدند، انتظار این بود، استقلال علاوه بر حفظ صلابت خود در فاز دفاعی در فاز تهاجمی هم تبدیل به تیم بهتری شود.

حالا مربی تازه استقلال یک وظیفه مهم را به دوش گرفته است؛ گذر از بحران و تبدیل کردن استقلال به یک تیم خوب. فرصت او بازی با هوادار است که برد در این بازی استقلال را به روز‌های خوب گذشته باز خواهد گرداند. همان طور که اسکوچیچ، سرمربی تیم تراکتور و پیش از این هم علی پروین گفته بود؛ حافظه فوتبال ضعیف است. استقلال حتی با یک بازی خوب و حتی یک برد در برابر هوادار می‌تواند به روز‌های خوب برگردد. آیا استقلال می‌تواند به یک تیم خوب تبدیل شود؟ پاسخ این سوال واضح و مشخص است. با توجه به کیفیت نفراتی که در اختیار دارد، بله.

نکته جالب از تصاویر این روز‌های تمرینات استقلال آرامش سهراب است. او در کسوت مربی‌گری استقلال درحالی‌که یاران زیادی را در کنار خود نمی‌بیند، هدایت تمرین را برعهده گرفته است. در فرصت کوتاهی که تا شروع بازی با هوادار باقی مانده انتظار معجزه از این مربی جوان در فاز مربی‌گری منطقی نیست، اما یادآوری این نکته به استقلالی‌ها که آن‌ها با کارنامه‌ای خوب از فصل گذشته به این فصل آمده‌اند و اینکه به تیم بهتری به نسبت فصل گذشته (از نظر مهره) تبدیل شده‌اند، کافی است که موجب عبور استقلال از بحران شود. موضوع مهمی که به بختیاری زاده برای عبور از بحران به همراه استقلال کمک خواهد کرد، آرامش او در کنار خط است. این حلقه مفقوده استقلال بوده است.

لبخند سید حسین حسینی و میلاد زکی پور؛ این‌ها نشان می‌دهد استقلال در حال ریکاوری روحی و روانی است. مربی جدید استقلال درست نشانه گرفته است. یکی دیگر از تصاویر تمرین استقلال فوتبال آمریکایی است. این‌ها برای بازگشت شادابی به اردوی آبی‌ها است. به واقع سرمربی به این نتیجه رسیده که استقلال برای گذر از بحران اول باید به یک تیم شاداب تبدیل شود؛ و بعد فوتبال تهاجمی بازی کند و در نهایت از فوتبال لذت ببرد؛ و البته جدیت در تمرینات. این هم در تصاویر تمرین استقلال با هدایت سهراب پیداست.

سهراب فشاری را روی دوش خود احساس نمی‌کند. او قرار است در یک بازی سرمربی استقلال باشد و بعد سکان هدایت تیم را به یک مربی خارجی محول کند. اما همین یک بازی برای او کافی است که خاطره‌ای خوش از خود بجا بگذارد. مسابقه‌ای که شاید آینده مربی‌گری او را تغییر دهد. همین یک بازی هم برای استقلال کافی است که نگاه‌ها را نسبت به خود تغییر دهد. راحت فوتبال کند. تهاجمی بازی کند. برای برنده شدن تلاش کند. این فوتبال استقلال را در مسیر تازه‌ای قرار می‌دهد و می‌تواند زمینه ساز اتفاقات خوب در آینده شود؛ بنابراین قابل پیش‌بینی است هم نگاه سهراب به بازی با هوادار مثبت باشد و هم تیم استقلال. آن‌ها قرار نیست وارد بحران تازه‌ای شوند و البته این بحران خود ساخته که استقلال در دام آن گرفتار شده در فوتبال یک اتفاق طبیعی است و همواره دامن همه تیم‌های مدعی را گرفته است؛ و البته امتیازات از دست رفته و بحران‌هایی که به نظر بیشتر خود ساخته بودند درس‌های خوبی را به این استقلال داد. استقلالی‌ها اگر از این بحران درس گرفته باشند، می‌توانند به یک تیم دیگر تبدیل شوند. این از خواستن شروع می‌شود.


بیشتر بخوانید: استقبال ویژه رضاییان از جانشین نکونام + عکس


جدیت و تلاش بازیکنان استقلال برای تماشاگران است. تماشاگران صاحبان اصلی تیم هستند. آن‌ها فوتبال تهاجمی از تیم می‌خواهند و برای آن‌ها قابل پذیرش نیست این استقلال یک تیم دفاعی باشد. البته که استقلال برای تبدیل شدن به یک تیم تهاجمی خوب باید در فاز دفاعی هم یک تیم خوب باشد. پشتوانه یک تیم تهاجمی خوب یک تیم خوب دفاعی است. این کافی است از سوی استقلالی‌ها درک شود. آن وقت است استقلال را در بازی با هوادار یک تیم متفاوت خواهیم دید. حتی اگر برنده نشود. حتی اگر برای بردن با سختی مواجه شود. نمونه‌اش را دیدیم. تراکتور چند هفته پیش در خانه با وجود ارایه بازی تهاجمی به ذوب آهن باخت. اما بعد الوکره را برد. آنهم در قطر؛ و بعد سپاهان. حالا اگر استقلال این ماموریت را در بازی با هوادار با بختیاری زاده شروع کند، در ادامه هم می‌تواند این مسیر را با این مربی حتی با وجود دستیار بودن دنبال کند و خیلی زود با بحران وداع کند.

تصاویری از تمرینات استقلال با هدایت سهراب بختیاری زاده را می‌بینیم؛ مربی‌ای که در مصاحبه‌اش گفته بود برای تبدیل شدن به یک تیم خوب باید خوب تمرین کنیم:

نخستین تمرین استقلال با سرمربی جدید + عکس

نخستین تمرین استقلال با سرمربی جدید + عکس

نخستین تمرین استقلال با سرمربی جدید + عکس

نخستین تمرین استقلال با سرمربی جدید + عکس

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان کشوری مشخص شد

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ منظرۀ خاکی و خلوت میدان توپخانۀ تهران ۱۴۰ سال پیش و در دوران قاجار

عکس/ استوری جنجالی خواهر امیر تتلو

عکس کمتر دیده شده از صادق خلخالی ۴۴ سال پیش در کنار رفسنجانی

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ چهره متفاوت صیاد شیرازی ۶۰ سال پیش در اولین سالی که وارد ارتش شد

عکس/ تصادف اتوبوس با چندین خودرو در تبریز

عکس/ ژست جالب بنی صدر ۴۷ سال پیش در کنار سیداحمد خمینی و داریوش فروهر

عکس/ تیپ گنگ آرمین ۲ afm با لباس برند و کتانی اجق وجق

عکس/ چشم‌اندازی زیبا از زاینده‌رود و پل خواجو ۱۰۰ سال پیش وقتی پرآب بود

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

وکیل امیر تتلو: او دارای اختلال روانی است

عکس/ ژست عجیب سحر ولدبیگی بر روی یک چوب

زلزله شدید در ترکیه

عکس/ زلزله ۶ ریشتری در استانبول

عکس/ توجیه یک هموطن درباره تخریب سی و سه پل

فیلم/ ترس و وحشت مردم ترکیه از زلزله ۶ ریشتری

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

عکس/ بهنوش طباطبایی در کنار پدر و مادرش

شرایط فروش پیکاپ کره‌ای موسو گرند- خان ۱۴۰۴

عکس/ استایل متفاوت و سنتی سوگل طهماسبی

عکس/ مجسمه گِلی پارسا پیروزفر خبرساز شد

واکنش فوری ایران به تحریم‌های جدید آمریکا

عکس/ مراسم عروسی لوکس و لاکچری نیلوفر پارسا

روحانی: از فرصت مذاکره استفاده کنیم

چه تعدادی از مردم از کالابرگ استفاده کردند؟

جزئیات آیین‌نامه واردات خودرو برای جانبازان

عکس/ رونمایی از ۵ خرید بزرگ پرسپولیس در نقل و انتقالات

چرا مذاکرات فنی ایران وآمریکا به شنبه موکول شد؟

عکس/ استوری معنادار علی کریمی برای هواداران استقلال

بازگشت علیرضا منصوریان به استقلال!

قیمت جهانی نفت بالا رفت

مفهوم شناسی حکمرانی خوب و حکمرانی متعالی

بازداشت متهم متجاوز به ۵ کودک تهرانی

فیلم/ انتقال جسد پاپ فرانسیس به کلیسای واتیکان

شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده

عکس/ حال وهوای خیابان ولیعصر تهران ۵۳ سال پیش

عکس/ قلعه دختر تهدید شد

سرنوشت مهدی طارمی در دست آمریکایی‌ها

ایلان ماسک ترامپ را تنها گذاشت

تکلیف اسماعیل کارتال در پرسپولیس روشن شد

سرمربی استقلال در یک قدمی اخراج

ارزش سهام عدالت بیشتر شد+ جدول

ابلاغ شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده

عکس/ مراسم عروسی ماریا ولادیمیروونا شاهدخت روسیه ۴۹ سال پیش

عکس/ عامل آزار و اذیت کودکان در لباس مامور شهرداری

پزشکیان دوشنبه به باکو می‌رود

عکس/ پوستر تبلیغاتی منوچهر هادی جنجال به پا کرد

عکس یادگاری دختران مظفرالدین شاه ۱۰۰ سال پیش

اروپا در گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن کجا ایستاده است؟

توقف پروژه ساخت پتروشیمی میانکاله به دستور پزشکیان

رزمایش مشترک ایران و ارمنستان چه پیامی دارد؟

عکس/ مردم ایران بیشتر در کدام بازار‌های مالی سرمایه گذاری می‌کنند؟

عکس/ صیاد شیرازی در کنار محسن رضایی ۴۵ سال پیش

شایعات جدید درباره تتلو تکذیب شد

عکس/ بهرام افشاری و نوید محمدزاده در نیویورک آمریکا

قیمت دلار در تقاطع اصلاح و تثبیت

فروش ویژه اقساطی کامیونت‌های جک با یک سال سرویس دوره‌ای رایگان

فیلم/ کشف تصاویر هولناک در موبایل متهم به آزار کودکان

قیمت طلای جهانی در تله ترامپ

بحران اجاره‌ بها؛ نبرد طبقاتی در سایه سکوت دولت/ تهران، شهری که نفس‌هایش را اجاره می‌دهد!