تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

واکنش فرهاد مجیدی به بازگشت به استقلال

سرمربی سابق استقلال در گفت‌وگویی نسبت به خبر‌های مرتبط با بازگشت‌اش به جمع آبی‌پوشان پایتخت واکنش نشان داد.

سرمربی سابق استقلال

اقتصاد۲۴- مدیران باشگاه استقلال این روز‌ها و بعد از پذیرش استعفای جواد نکونام، به دنبال انتخاب سرمربی جدید هستند و روز گذشته سهراب بختیاری‌زاده در قامت سرمربی موقت به جای نکونام روی نیمکت آبی‌ها حضور یافت که آبی‌ها با نتیجه ۲ بر یک از سد هوادار تهران گذشتند. در روز‌های گذشته، نام‌های مختلفی پیرامون نیمکت استقلال مطرح شده و یکی از چهره‌هایی که نامش به میان آمده، فرهاد مجیدی است؛ سرمربی سابق آبی‌پوشان پایتخت که در لیگ بیست‌ویکم قهرمانی تاریخی را همراه آبی‌ها تجربه کرد.

به گزارش فوتبال ۳۶۰، مدیران باشگاه استقلال بار‌ها تاکید داشته‌اند که جانشین جواد نکونام قرار است یک سرمربی خارجی باشد و در این میان حتی مذاکره با گزینه‌های داخلی را هم تکذیب کردند؛ هر چند که پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که این تکذیب‌های انجام‌شده، صحت ندارد و رایزنی‌هایی با فرهاد مجیدی انجام شده است. برای بررسی صحت‌وسقم بیشتر این خبر به سراغ سرمربی سابق استقلال رفتیم و در گفت‌وگویی با فرهاد مجیدی، او درباره مذاکرات انجام شده شفاف‌سازی کرده و توضیحات خود را ارائه کرد.

*اخباری درباره مذاکره استقلالی‌ها با شما مطرح شد و در ادامه، احمد شهریاری، رئیس هیات‌مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد که قطعاً سرمربی جدید استقلال، خارجی است و مدیران باشگاه قصد داشتند تا خبر مذاکره با شما را تکذیب کنند. این ادعای جنجالی آن‌ها را تایید می‌کنید؟

بعد از بازی با پرسپولیس آقای فرشید سمیعی و احمد شهریاری تشریف آوردند دبی و به احترام اینکه به دبی آمدند، با آن‌ها به جلسه رفتم و اتفاقا جلسه ما ۵-۴ ساعت طول کشید و همان‌جا به آقای شهریاری اعلام کردم که، چون دوست دارم در چند دوره مربیگری در دبی شرکت کنم و تجربه بیشتری در فوتبال امارات کسب کنم، شرایط حضور و بازگشت ندارم.

*پس قطعا در مقطع کنونی حضور شما در تیم استقلال منتفی است؟

برای من موجب افتخار است که سرمربی استقلال باشم و استقلال تیم بزرگی است و به آن‌ها گفتم که شرایط بازگشت ندارم. من دیدم که مطالبه هواداران استقلال سرمربی خارجی است و فکر می‌کنم هواداران این تیم لیاقت این را دارند که مربی بزرگ خارجی داشته باشند به خاطر اینکه تیم، یک تیم بزرگ در آسیا است و امیدوار هستم چه با سرمربی خارجی و داخلی نتایج خوبی بگیرند.

*فعلاً البته هنوز به نظر می‌رسد تکلیف سرمربی خارجی هم مشخص نشده و استقلال روز گذشته با هدایت سهراب بختیاری‌زاده به مصاف هوادار رفت.

ما جوان‌های بسیار خوبی داریم و به نظرم نه‌تن‌ها سهراب بختیاری زاده، افرادی مانند مجتبی جباری، میلاد میداوودی، پیروز قربانی و سیاوش اکبرپور نفراتی هستند که، چون با جو و فضای باشگاه استقلال آشنا هستند، خیلی می‌توانند کمک کنند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

واکنش غریب‌آبادی درباره گزارش جهت‌دار آژانس علیه ایران

عکس/ پزشکیان رسما قانون FATF را ابلاغ کرد!

سرنوشت بورس بعد ازمذاکرات ایران و آمریکا چه می‌شود؟

انتقاد زیدآبادی از اقدام بی‌سابقه یک سایت تندرو

واکنش تند ویتکاف به پاسخ حماس به آتش بس در غزه

گفت‌وگوی تلفنی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با عباس عراقچی

آیا اسرائیل بدون اطلاع ترامپ به ایران حمله می‌کند؟

چالش‌های طرح بررسی محله‌ای خانوار‌ها برای تعیین میزان یارانه‌ها/ سال‌هاست کشور به شکل آزمون و خطا اداره می‌شود

ایران و آمریکا در آستانه توافقی شبیه برجام

صدور دستور معنادار آمریکا درباره ایران در شورای حکام

پیشنهاد کاخ سفید به ایران درباره برنامه هسته‌ای چه بود؟

پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

ادعای جدید اسرائیل مبنی‌بر ترور برادر یحیی سنوار

فال قهوه روزانه یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

تقویت ناخن‌ها با سبزیجات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

فال روزانه امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

غذاهایی که زودتر پیرتان می‌کند

عکس دیده نشده از آنجلینا جولی ۳۹ سال پیش در مراسم اسکار

درمان نفخ با مصرف این گیاه دارویی

بررسی رژیم‌های دتاکس؛ حقیقت یا فریب؟

عکس/ ژست جالب سردار سلیمانی ۴۸ سال پیش در کنار برادرش با لباس شخصی

سبزیجاتی مفید برای کاهش کلسترول

مردم منتظر کاهش یا افزایش قیمت طلا نباشند و مبادلات خود را انجام دهند/ طلا و سکه در تقاطع مذاکرات و اونس جهانی

عکس/ چهره متفاوت الهام چرخنده در ۲۳ سالگی با لباس عروس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت طلا پس از توافق چقدر می‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ نوسانات قیمت دلار شدت می‌گیرد

عکس/ شاپور بختیار ۴۷ سال پیش در کنار محمدرضا پهلوی در جمع رسمی

عکس/ گریم سنگین رضا عطاران در فیلم صدام

ورود وزیر ورزش به حواشی فینال جام حذفی

فیلم/ حمله هوایی اسراییل به منازل مسکونی در شمال غزه

تمام زائران ایرانی به عربستان منتقل شدند

خورشید در کمین ماهواره‌های استارلینک

فیلم/ شرط عجیب برای ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان

عکس/ تمرین بدنسازی کاپیتان استقلال با گرگ ایرانی

۲ کشته و ۸ مصدوم بر اثر نشتی گاز در پالایشگاه شیراز

فیلم/ روایت کاظم صدیقی از رفتار رئیسی با وی بعد از ماجرای باغ ازگل

فیلم/ رقص ربات در خیابان‌های مادرید با آهنگ کُردی

آزادی سید علیرضا بهشتی شیرازی، فعال سیاسی

توافق جدید ایران و آمریکا، نزدیک به مدل برجام است