تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳

طالبان: افغان‌ها را اخراج نکنید

حقانی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مهاجران افغان گفت: اکنون امنیت در کشور تأمین شده است؛ کوشش کنید به وطن خود برگردید. هر چقدر هم که در خارج وقت خود را بگذرانید، وطن، وطن است. در قبال کشورتان مسئولیت دارید؛ بیایید تا این را بسازیم.

مهاجران افغان

اقتصاد۲۴- وزیر مهاجرین حکومت طالبان طی سخنانی در کابل از برخورد نامناسب کشور‌ها به‌ویژه همسایه‌های افغانستان با مهاجران افغان انتقاد کرده و گفته است که به بهانه‌های گوناگون با شهروندان افغانستان در خارج از این کشور بدرفتاری می‌شود.

 حقانی افزوده است مهاجران افغان در امور داخلی هیچ کشوری مداخله نکرده و کشور‌های همسایه باید از اخراج مهاجران افغان دست بردارند.

وی با درخواست از کشور‌های همسایه برای مماشات با مهاجرین افغان افزود: از تمام کشور‌های همسایه خود می‌خواهیم که به مهاجرین ما ترحم کنند. اگر مشکلی هم وجود دارد به جامعه جهانی بازمی‌گردد؛ مهاجرین در امور داخلی هیچ کشوری مداخله نکرده و نمی‌کنند.

حقانی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مهاجرین افغان گفت: اکنون امنیت در کشور تأمین شده است؛ کوشش کنید به وطن خود برگردید. هر چقدر هم که در خارج وقت خود را بگذرانید، وطن، وطن است. در قبال کشورتان مسئولیت دارید؛ بیایید تا این را بسازیم.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار