تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳

پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته شد

با اعلام فدراسیون جهانی فوتبال فیفا پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه پرسپولیس بسته شد.

پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته شد

اقتصاد۲۴-پس از شکایت برخی از بازیکنان و اعضای کادرفنی خارجی باشگاه پرسپولیس مانند «نبیل باهویی» و… به فیفا بابت عدم پرداخت مطالبات خود، فدراسیون جهانی فوتبال در سایت خود نام باشگاه پرسپولیس را در بین باشگاه‌هایی که با پنجره بسته نقل و انتقالاتی مواجه هستند، قرار داد.

مدیران پرسپولیس در تلاش هستند تا از محل درآمد‌های این باشگاه در فیفا مطالبات اعضای سابق خود را پرداخت کنند تا پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس باز شود.

پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته شد

باشگاه پرسپولیس نیز در این باره بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌های رسمی به فیفا درخواست کرد تا از پول‌های باشگاه در فیفا بدهی به پریرا، دیاباته و باهویی پرداخت شود.

باشگاه پرسپولیس نیز با توجه به حساس بودن شرایط وقت و نیاز به نقدینگی، طبق روال به شکل رسمی به این آرا اعتراض کرد. در ادامه کمیته انضباطی فیفا یک بار دیگر پرونده را بازبینی کرده تا حکم نهایی خود را در مورد این پرونده‌ها اعلام کند.

با رسمی شدن حکم بدهی باشگاه پرسپولیس از سوی فیفا، باشگاه پرسپولیس نیز برای جلوگیری از خروج ارز از کشور با ارسال نامه‌های رسمی به فیفا درخواست کرد تا از پول‌های باشگاه در فیفا به پریرا، دیاباته و باهویی پرداخت شود.

لازم به ذکر است؛ فیفا در شرایطی از محل درآمد‌های هر باشگاه بدهی‌ها را پرداخت می‌کند که حکم انضباطی این بدهی‌ها به شکل رسمی اعلام و تعیین تکلیف شده باشد.


بیشتر بخوانید:یاغی پرسپولیسی حال دلت خوب شد؟


از این رو با توجه به نامه‌نگاری‌های انجام شده از سوی باشگاه پرسپولیس به فیفا، بدهی این سه بازیکن خارجی پرداخت خواهد شد. این روال در جریان پرونده‌های قبلی باشگاه نیز طی شد و به انجام رسیده بود.

پرونده پریرا و دیاباته اکنون در cas در حال بررسی است و پرونده باهویی در فیفاست.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار