تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳
تحلیل آماری نتایج دو دوره اخیر حراج سکه مرکز مبادله

رمز موفقیت حراج سکه

حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران، در روز دوشنبه ۳۰ مهرماه، با توجه به گردوخاک روز‌های اخیر احتمالا به رقابتی داغ و نفسگیر تبدیل خواهد شد.

رمز موفقیت حراج سکه
اقتصاد۲۴- متقاضیان، همچون دوره‌های گذشته از ساعت ۱۲ روز شنبه ۲۸ مهر تا ساعت ۲۳ روز یکشنبه ۲۹ مهرماه فرصت دارند نسبت به واریز وجه اقدام کنند. حراج سکه، راس ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۳۰ مهرماه آغاز می‌شود و متقاضیان تا ساعت ۱۵ برای ثبت سفارش فرصت دارند. برنده کسی است که پس از اضافه‌شدن ۳۰ هزار تومان کارمزد و حداقل یک روز هزینه انباری‌داری، بتواند سکه امامی، نیم سکه و ربع سکه را از حراج مرکز مبادله بین دو تا شش درصد زیر قیمت بازار آزاد بخرد. بررسی حراجی‌های هفته قبل کمک می‌کند بفهمیم ثبت سفارش در کدام بازه قیمت، شانس پیروزی در حراج سکه مرکز مبادله را افزایش می‌دهد.

قیمت سکه در حراج روز دوشنبه مرکز مبادله

حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، دوشنبه هفته قبل برای بیست و دومین دوره انجام شد. در این مرحله روی‌هم‌رفته پنج هزار و ۴۵۳ قطعه سکه طلا به متقاضیان تخصیص پیدا کرد و ربع سکه از محبوبیت بیشتری برخوردار بود.

ربع‌سکه ۱۱ هزار و ۲۰۷ سفارش را به خود اختصاص داد، اما در نهایت پس از اینکه جلسه حراج خاتمه پیدا کرد، باتوجه‌به نحوه سفارش‌گذاری فقط دو هزار و ۳۷۴ ربع‌سکه به متقاضیان تخصیص داده شد. میانگین قیمت ربع‌سکه در حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران، روز دوشنبه ۲۳ مهرماه، به ۱۷ میلیون و ۲۶۴ هزار تومان رسید.

قیمت نیم‌سکه به طور میانگین ۲۶ میلیون و ۳۳۷ هزار تومان بود و از مجموع هفت هزار و ۳۶۳ قطعه نیم‌سکه ثبت سفارش شده، هزار و ۹۶۴ قطعه به متقاضیان تخصیص پیدا کرد. در حراج تمام سکه هم از هشت هزار و ۷۵۱ قطعه سکه ثبت سفارش شده، تعداد هزار و ۱۱۴ قطعه سکه امامی با میانگین قیمت ۴۹ میلیون و ۴۲۱ هزار تومان به متقاضیان تخصیص پیدا کرد.


بیشتر بخوانید: جزئیات حراج سکه طلا مبادله‌ای امروز ۲۵ مهر


قیمت سکه برای مشتریان حراج مرکز مبادله با احتساب کارمزد و هزینه انبارداری محاسبه می‌شود. اگر دست بجنبانید و همان هفته اول سکه‌ها را از بانک بگیرید، نیازی به هزینه انبارداری نیست، اما بیایید محض احتیاط یک روز هزینه انبارداری هم محاسبه کنیم.

قیمت سکه امامی پس از افزوده‌شدن ۳۰ هزار تومان کارمزد و ۵۰ هزار تومان هزینه انبار‌داری، برای شرکت‌کنندگان در بیست‌دومین حراج مرکز مبادله به ۴۹ میلیون و ۵۰۱ هزار تومان می‌رسد. سکه امامی در بازار آزاد، همان روز ۴۹ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان فروخته شده است.

اختلاف قیمت ربع‌سکه دولتی و بازار آزاد بیشتر می‌شود. ربع‌سکه روز دوشنبه ۲۳ مهرماه در بازار آزاد با قیمت ۱۷ میلیون و ۸۴۰ هزار تومان به فروش رسیده، اما اگر کسی راه مرکز مبادله طلا و ارز را در پیش گرفته باشد، برای خرید سکه دولتی تقریبا باید ۱۷ میلیون و ۳۴۴ هزار تومان بپردازد.

ربع‌سکه دولتی روز دوشنبه ۲۳ مهرماه، سه درصد ارزان‌تر از بازار آزاد بوده. مشتریان مرکز مبادله، آن روز نیم سکه را هم ۲۶ میلیون و ۴۱۷ هزار تومان خریداری کرده‌اند در حالی که قیمت نیم سکه در بازار آزاد معادل ۲۷ میلیون و ۱۱۰ هزار تومان بود.

اختلاف قیمت سکه دولتی و بازار آزاد در حراج ۲۲

نوع سکه

قیمت سکه دولتی

قیمت سکه بازار آزاد

سکه امامی

49 میلیون و 880 هزار تومان

49 میلیون و 501 هزار تومان

نیم‌سکه

26 میلیون و 417 هزار تومان

27 میلیون و 119 هزار تومان

ربع‌سکه

17 میلیون و 344 هزار تومان

17 میلیون و 840 هزار تومان

قیمت سکه در حراج روز چهارشنبه مرکز مبادله

حراج سکه مرکز مبادله پس از دو دور استقبال نسبتاً سرد، روز چهارشنبه دوباره پر شروشور برگزار شد. در حراج بیست و سوم ۹ هزار و ۵۳۹ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص پیدا کرد.

خرید سکه از مرکز مبادله با ۱۸ هزار و ۶۰۸ تقاضا روبرو بود و در نهایت ربع سکه با چهار هزار و ۷۳۶ تقاضا، عنوان محبوب‌ترین سکه را به خود اختصاص داد. متقاضیان همچنین موفق شدند دو هزار و ۸۰۰ قطعه نیم سکه و دو هزار قطعه سکه امامی از حراج مرکز مبادله خریداری کنند.

ربع‌سکه در حراج مرکز مبادله، روز چهارشنبه به طور میانگین برای خریداران ۱۷ میلیون و ۳۲۸ هزار تومان آب خورد و با اضافه‌شدن کارمزد تحویل و یک روز هزینه انبارداری تا ۱۷ میلیون و ۴۰۸ هزار تومان پیش می‌رود. صاحبان چهار هزار و ۷۳۶ درخواست برنده در حراجی، باید حداقل تا پنجم آبان برای تحویل سکه‌ها دندان روی جگر بگذارند، اما در همان روز حراج، همه‌شان ربع سکه را حدودا ۶۰۰ هزار تومان زیر قیمت بازار آزاد خریده‌اند.

قیمت ربع‌سکه روز چهارشنبه ۲۵ مهرماه، در بازار آزاد ۱۷ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان بود. قیمت نیم سکه دولتی با همین شیوه محاسبه به ۲۶ میلیون و ۸۰۳ هزار تومان می‌رسد در حالی که اگر آن روز کسی عجله داشت یا با حراج سکه مرکز مبادله آشنا نبود، در بازار آزاد باید ربع سکه را ۲۷ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان می‌خرید.

قیمت سکه امامی روز چهارشنبه ۲۵ مهرماه، در بازار آزاد به ۵۱ میلیون و ۳۲۵ هزار تومان رسید. همان روز می‌توانستید متشتری حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران باشید و بابت خرید سکه با مهلت تحویل تقریبا یک‌هفته، ۵۰ میلیون و ۷۷ هزار تومان پول بدهید.

اختلاف قیمت سکه دولتی و بازار آزاد در آن روز خاص برای سکه امامی به یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان می‌رسید، اما از همان روز تا حالا هم روند افزایش قیمت سکه امامی ادامه پیدا کرده است.

قیمت سکه امامی روز شنبه ۲۸ مهرماه در معاملات نیمه اول روز تا ۵۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان هم پیش رفت تا سود خرید سکه از حراج مرکز مبادله با در نظر گرفتن رشد قیمت سه روز اخیر حدود شش درصد و چیزی معادل سه میلیون و ۲۷۰ هزار تومان برآورد شود.

اختلاف قیمت سکه دولتی و بازار آزاد در حراج ۲۳

نوع سکه

قیمت سکه دولتی

قیمت سکه بازار آزاد

سکه امامی

50 میلیون و 77 هزار تومان

51 میلیون و 325 هزار تومان

نیم‌سکه

26 میلیون و 803 هزار تومان

27 میلیون و 710 هزار تومان

ربع‌سکه

17 میلیون و 328 هزار تومان

17 میلیون و 990 هزار تومان

 

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پمپ گازوییل اتوبوس‌های دوطبقه تهران حدود ۶۰ سال پیش

عکس/ آخرین تصویر از صادق هدایت در فرودگاه مهرآباد ۷۵ سال پیش

عکس/ زیبایی دریاچه سد سردشت در ابتدای بهار

عکسی کمیاب از یک کتابفروشی قاجاری حدود ۱۰۵ سال پیش

عکس/ صف یک فروشگاه پوشاک ۹۹۵ تومنی حدود ۳۵ سال پیش

عکس/ صندلی‌های طبقه دوم آزادی هم کنده شد!

عکس/ نمایی دیدنی از خیابان ناصرخسرو برفی ۶۰ سال پیش

عکس/ کلاهخود خاص و زیبای بازمانده از ۲۲۰۰ سال پیش و دوره اشکانیان

عکس/ دو زمین لرزه پیاپی صبح امروز در تهران

عکس/ فرح دیبا ۵۴ سال پیش در دفتر کار اختصاصی‌اش

عکس/ نمایی دیدنی از دروازه باغ ملی، شهربانی و وزارت عدلیه در تهران ۷۰ سال پیش

عکس/ ایرج قادری و بهمن مفید ۵۰ سال پیش در فیلم رفیق

عکس/ نگاهی به تصویر آغا محمدخان قاجار ۲۸۳ سال پس از تولدش

عکس/ نمایی از آرامگاه ابن سینا ۷۰ سال پیش در همدان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان + معنی و تفسیر

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

راز عمرِ ۱۱۷ ساله پیرترین زن جهان

رفع نفخ شکم با مصرف این ماده غذایی

این میوه برای سلامت دندان ضرر دارد

آیا سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال خطرناک است؟

این میوه‌ها سرشار از شکر هستند

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۵ اسفند ۱۴۰۳/ خریداران دلار سردرگم شدند

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۵ اسفند ۱۴۰۳/ قیمت طلا در سقف تاریخی

شیرینی هلال پسته شیک و خوشمزه

نقشه راه اقتصادی بلندپروازانه چین برای سال ۲۰۲۵/ وعده ایجاد بازار بازتر برای سرمایه گذاری 

کشف جسد مثله شده‌ مردی در یک بزرگراه تهران

فیلم/واکنش وزیر نفت به تحریم شدنش

جزئیات موافقت حماس برای آزاد کردن گروه جدیدی از اسرا

فیلم/ آیا کار‌های میلاد کرمی، بلاگر ارتفاع، واقعا خطرناک است؟

مازیار زارع: پرسپولیس برخلاف قبل چندان موقعیت نداشت

جدول لیگ برتر بعد از برد پرسپولیس مقابل ملوان

عکس/لاریجانی و سردار قاآنی در مراسم گرامیداشت شهیدان باکری

فیلم/گل دوم پرسپولیس به ملوان توسط دورسون دقیقه ۶۶

علت زلزله امروز تهران مشخص شد

کارشناسی داوری پرسپولیس-ملوان؛ اخراج یا پنالتی؟

اختتامیه شیرین پرسپولیس در ۱۴۰۳؛ موقتا در صدر

جواد یحیوی: خودم را تسلیم پلیس کردم

ناگفته‌های روحانی از ماجرای خرید اس ۳۰۰ از روسیه

پیش بینی بورس فردا شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

چرا هر روز روی اعصاب مردم می‌روید؟

جمله مشترک دو امام جمعه درباره امکان دستیابی به سلاح هسته‌ای

ترکیه مدعی بازداشت ۵ مظنون به جاسوسی برای ایران شد

حسین موسویان: قرار بود به اقتصاد اول منطقه تبدیل شویم

عکس/آلودگی هوای تهران از ارتفاعات توچال

فیلم/گل اول پرسپولیس توسط علیپور در دقیقه ۱۶

فیلم/ضیافت افطار زلنسکی

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صداوسیما

مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید

آیت الله محقق داماد: مگر هر واجبی باید در قانون بیاید؟

قالیباف: کالابرگ هر ماه پرداخت خواهد شد

عکس/ آهو خردمند در جوانی و تغییر چهره اش در ۸۲ سالگی

مقصد ثروتمندان برای زندگی ابدی کجاست؟

سقوط پاراگلایدر تفریحی در دریاچه مهارلو شیراز

احتمال بالای خداحافظی زودهنگام با طارمی در اینتر

حمایت علم الهدی از تجمعات مقابل مجلس

آمار پرسپولیس در بازی‌های خانگی این فصل

کانال‌های ایتا برای تجمع غیرقانونی مسدود شد

غایبان قطعی استقلال مقابل ذوب آهن در اصفهان

اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد

تهرانی‌ها منتظر هوای گرم