تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳

آماری عجیب از زندانیان افغانستانی در تهران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر مجوز جدید برای اتباع صادر نمی‌شود، گفت: یک هزار و ۲۴۵ تبعه افغانستان در زندان‌های استان تهران محبوس هستند که جرم ۴۲۳ نفر از آن‌ها سرقت است.

آماری عجیب از زندانیان اتباع افغان در تهران

اقتصاد۲۴-ابوالفضل نیکوکار در نشست خبری با بیان اینکه اتباع بیگانه برای میزبان فرصت و تهدید محسوب می‌شود، اظهار کرد: مطابق اطلاعات و آمار اداره کل اتباع استانداری تهران، یک میلیون و ۲۰۹ هزار و ۹ نفر تبعه مجاز و ۳۰۳ هزار و ۲۵۲ تبعه غیر مجاز در استان تهران ساکن هستند. همچنین اکنون ۴۵۰ هزار و ۲۶۲ تبعه مجاز و ۱۱۲ هزار و ۵۶۶ تبعه غیر مجاز در شهر تهران وجود دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران درباره اشتغال اتباع بیگانه در کشور افزود: مطابق قانون کار، به کارگیری اتباع چه مجاز و چه غیرمجاز جرم است و اداره کار مسئولیت دارد تا برای آن‌ها پروانه صادر کند و اکنون اداره اتباع و اداره کار در حال بررسی هستند تا به این افراد طبق شرایط مشخص مجوز فعالیت داده شود.

وی با بیان اینکه اکنون مجوز جدید برای اتباع صادر نمی‌شود، گفت: یک هزار و ۲۴۵ تبعه افغانستانی در زندان‌های استان تهران محبوس هستند که جرم ۴۲۳ نفر از آن‌ها سرقت است.

نیکوکار درباره گزارش عملکرد معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: حدود ۱۲ کارگروه اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در تهران از باب کمک به تولید تشکیل شده است و با همکاری استانداری و اداره کل صنایع و معادن استان تهران و بخش بازرگانی تشکیل جلسه می‌دهد و این حلقات درخصوص رفع مشکلات ادامه دارد.

وی ادامه داد: ما حامی تولید و تجارت هستیم و منشا این کارگروه‌ها به این منظور است. رصد تبلیغات در صدا و سیما و فضای مجازی از دیگر اقدامات ماست. همچنین کارخانه‌های تولید موتورسیکلت را رصد می‌کنیم که چنانچه به تعهدات عمل نکنند و باعث تولید پرونده در استان تهران شده باشد تذکرات لازم داده می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران ادامه داد: در شهر تهران بالاترین جرمی که واقع شده سرقت تعزیری است، البته این جرم نسبت به سال گذشته ۱۸ و نیم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی درباره جرایم پرتکرار دیگر در شهر تهران گفت: کلاهبرداری و توهین به اشخاص و تحصیل مال نامشروع و ضرب و جرح، خیانت در امانت و تهدید و افترا از این جرایم است. همچنین در شهرستان‌ها نیز سرقت مستوجب تعزیر و توهین و ضرب و جرح عمدی و کلاهبرداری، تهدید و تحصیل مال از طریق نامشروع جز جرایم پرتکرار است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران تصریح کرد: دادگستری استان تهران با نهاد‌های ارفاقی به محکومان جرم سرقت مخالفت می‌کند و موافق نیست.


بیشتر بخوانید:عکس/ مدرسه ویژه برای اتباع افغان در تهران!


وی گفت: بر اساس دستور دادستانی، مجرمانی که سابقه تکرار جرم داشتند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند و وقتی که محکومیت شان به پایان برسد، برای کنترل آن‌ها از پابند الکترونیکی استفاده می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران درباره راه اندازی مراکز مشاوره خانواده، گفت: درباره طلاق توافقی دادگستری موظف شده مراکز مشاوره را راه اندازی کند تا در این زمینه اقدامات لازم انجام شود. در حال حاضر ۳۳ مرکز و ۱۶۵ مشاور در تهران و در استان‌ها ۱۶ مرکز با ۸۰ مشاور فعالیت می‌کنند.

نیکوکار تصریح کرد: کامل نبودن آموزش‌های پیش از ازدواج و کسب نکردن مهارت‌های ارتباطی در خانواده از موضوعات اصلی ما است که باعث بروز مشکلات بعد از ازدواج می‌شود. وظیفه آموزش به وزارت بهداشت واگذار شده که به خوبی انجام نمی‌شود.

وی درباره بیمه طلاق که توسط رئیس سازمان بهزیستی مطرح شده است، گفت: این طرح به طور کامل کارشناسی نشده است و به تازگی در اختیار قوه قضاییه گذاشته شده است و بناست کار‌های کارشناسی درخصوص این طرح انجام شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران همچنین گفت: در ۲۱ عنوان بیش از ۲۵۰ میلیون پیامک هشداری برای هموطنان ارسال شده است.

نیکوکار درباره ترنس‌ها گفت: باید بپذیریم این افراد هر چند اندک از جامعه ما هستند که دارای اختلال هویت جنسیتی هستند و جلسات آموزشی برای این افراد و دستگاه‌های متولی برگزار شده است و در مرکز رصد آسیب‌های شهر تهران این موضوع مطرح شده است و قرار است ساماندهی در این خصوص صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: بیش از ۸۵ درصد کودکان کار اتباع بیگانه هستند.

نیکوکار درباره تصادفات گفت: باتوجه به آمار دریافت شده ۹.۳ درصد کاهش فوتی در تصادفات در استان تهران داشته‌ایم. اقدامات خوبی در این راستا صورت گرفته تا این آمار فوتی کاهش پیدا کند البته آمار مجروحان ۱۰ درصد افزایش داشته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ مراسم عروسی فوزیه و محمدرضا پهلوی ۸۷ سال پیش با حضور نازلی ملکۀ مصر

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

سناریو‌های حمله احتمالی علیه تاسیسات انرژی ایران/ کدام زیرساخت‌ها مورد حمله قرار گرفته و کدام کشور‌ها بیشتر تحت تاثیر قرار می‌گیرند؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴/ ترس و احتیاط در بازار طلا

فیلم/ واکنش سخنگوی دولت به بازگشایی سفارت آمریکا در تهران

عکس/ چهره خاص مسعود پزشکیان در ۵ سالگی در کنار پدر و مادرش با لباس سنتی

عکس/ تیپ عجیب سپیده خداوردی با دامن و کیف کج در خیابان های اروپا

عکس/ نمایی از زائران کعبه ۱۳۷ سال پیش در دره منا عربستان

عکس/ ژست ملک فهد، پادشاه سابق عربستان ۶۸ سال پیش در حال سورتمه سواری

عکس/ محمدعلی نجفی در سازمان برنامه و بودجه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ماجرای توهین و ضرب و شتم به دو پزشک در ایذه و شوش

سیر پلو؛ پلو مخلوط خوشمزه و خوش‌عطر بهاری

قمه‌کشی در خیابان بهشتی؛ ماجرا چیست؟

میوه‌ای که پوست شما را زیبا می‌کند

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۴/ خرید و فروش دلار به کف رسید

پخش کلیپ‌های ناهنجار توسط بلاگر‌های اردبیلی

بررسی دو تاکتیک متفاوت ایران و آمریکا در مذاکرات/ اظهارات ترامپ درباره «ایران بزرگ و مرفه» صرفا یک ژست دیپلماتیک است

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۴/ افزایش قیمت طلا با جهش اونس

این دمنوش ضد افسردگی است

باز کردن فرق در مسح سر برای خانم‌ها واجب است؟

فیلم/ مهاجرین افغانی ۷۰۰ همت از یارانه کشور را استفاده می‌کنند

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

فیلم/تمجید پوتین از ایلان ماسک

طلا در بازار جهانی رکوردشکنی کرد

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

عکس/ پردیس‌پورعابدینی در تولد ۲۵ سالگی‌اش

عکس/قاب خانوادگی نانسی عجرم با همسر و سه دخترش

عکس/مسعود پزشکیان پای تخته رفت

عکس/نگهداری گرگ در یک مغازه در کرج!

بوژوویچ: باید برنده بازی می‌شدیم

دیدار گروسی با عراقچی در تهران

جدول لیگ برتر بعد از تساوی استقلال مقابل گل‌گهر

فرهاد مجیدی در سیرجان تشویق شد

فرار استقلال از شکست در سیرجان؛ رضاییان باز هم منجی آبی‌ها شد

دروس امتحانات نهایی پایه یازدهم تغییر کرد

عکس/ فخری خوروش قبل از انقلاب

زمان‌بندی واریز حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

زمان اعزام حجاج مشخص شد

واکنش سیدحسن خمینی به وضعیت بحرانی استقلال

رئیس جمهور به دنبال تغییر سیستم آموزشی کشور

موافقان و مخالفان مذاکره با ایران در کاخ سفید چه کسانی هستند؟

گروسی وارد تهران شد

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

کلاهبرداری با جعل هویت یک بازیگر تئاتر

ترکیب استقلال برای دیدار با گل‌گهر

تعطیلی موقت چند ایستگاه مترو

رزرو بلیط هواپیما ارزان و تاثیر آن بر کیفیت خدمات در پروازهای اقتصادی!

عکس/ اولین زیردریایی نظامی جهان

عکس/ قاب عاشقانه زوج مشهور سینمای ایران

بحران بی آبی برای جمعیت ۱۷ میلیون نفری تهران

هشدار هواشناسی به پایتخت نشینان؛ وزش باد شدید و طوفان موقتی در تهران

ارزش سهام عدالت امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

فیلم/ کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد

اینفوگرافی/ ۷ مقصد بزرگ صادراتی کالاهای ایران

معامله ۸۵ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

عکس/ استایل عجیب ملک عبدالله، پادشاه اسبق عربستان ۷۴ سال پیش با کت و شلوار