تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳
در بیست و ششمین نمایشگاه سمپوزیوم فولاد صورت گرفت

معرفی تسمه‌نقاله استیل کورد سهند به فعالان و صنعتگران فولاد

بیست و ششمین نمایشگاه سمپوزیوم فولاد کشور که توسط انجمن آهن و فولاد ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد، روز چهارشنبه سوم آبان به کار خود پایان داد.

معرفی تسمه‌نقاله استیل کورد سهند به فعالان و صنعتگران فولاد
اقتصاد ۲۴- شرکت صنایع لاستیکی سهند در این نمایشگاه به مدت سه روز از ساعت ۱۷ الی ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان و خریداران محصولات شرکت بود و به معرفی محصولات و دستاورد‌های خود پرداخت.

از جمله مهم‌ترین دستاورد‌های حضور در این نمایشگاه، اطلاع‌رسانی در خصوص راه‌اندازی خط تولید تسمه‌نقاله‌های استیل کورد توسط سهند و معرفی این محصول به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه و همچنین جلب نظر مساعد شرکت‌های بزرگ فولادی از جمله فولاد مبارکه اصفهان برای خرید این محصول و حمایت از تولید داخل بود.

گفتنی است روز پایانی نمایشگاه با حضور سید مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، روح اله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس شوای اسلامی و جمعی از مسئولان و فعالان صنعت فولاد برگزار شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار