تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳

مهدوی کیا: به فوتبال ایران برنمی‌گردم

مهدی مهدوی‌کیا معتقد است همچنان امیدواری برای صعود پرسپولیس به دور بعد لیگ نخبگان وجود دارد.

مهدوی کیا

اقتصاد۲۴- مهدی مهدوی‌کیا، تماشاگر ویژه بازی پرسپولیس و الغرافه در ورزشگاه آل مکتوم دبی بود. او پس از این بازی پرسپولیس در لیگ نخبگان درباره مسابقه گفت: موقعیت‌های خوبی داشتیم که نتوانستیم تبدیل به گل کنیم. در ضدحملات لحظات آخر بازی تیم الغرافه خیلی خطرناک بود.

او درباره از دست دادن موقعیت دقایق آخر لوکاس ژوآئو گفت: یک موقعیت صد در صدی بود. آن‌ها هم یک موقعیت صد در صدی داشتند. فوتبال همین است و اگر از موقعیت‌ها استفاده نکنیم نمی‌توانیم بازی را ببریم.


بیشتر بخوانید: گاریدو: بازیکنان کارشان را خوب انجام دادند


او درباره سخت شدن کار پرسپولیس و نیاز به برد در بازی‌های آینده گفت: کار پرسپولیس خیلی سخت شده و ۳ امتیاز بازی بیشتر می‌تواند کمک کند. اینکه ما همه‌اش مساوی کنیم در این سیستم جدید در لیگ قهرمانان کمکی نخواهد کرد، ولی باز فوتبال است و امیدواری. ان‌شالله که پرسپولیس بازی بعدی نتیجه بهتری بگیرد.

مهدوی کیا درباره وجود پیشنهاداتی برای بازگشتش به فوتبال ایران و احتمال بازگشتش گفت: نه، نه، نه.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار