تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳

معمای عجیب جانشین علیرضا بیرانوند در پرسپولیس

سنگربان الجزایری تیم فوتبال پرسپولیس اگرچه چندین مرتبه با واکنش‌های فوق‌العاده دروازه‌اش را نجات داد، اما نقطه ضعف همیشگی او بار دیگر تکرار شد.

جانشین علیرضا بیرانوند در پرسپولیس

اقتصاد۲۴-پرسپولیس با ۲ شکست مقابل الاهلی و السد و تساوی مقابل پاختاکور پا به مصاف برابر الغرافه گذاشته بود و گاریدو تمام توانش را به کار گرفته بود تا سرانجام طلسم نبردن در آسیا پایان یابد، اما سوت پایان مسابقه که به صدا درآمد یک تساوی ۱-۱ دیگر به مانند بازی خانگی مقابل پاختاکور ثبت شده بود، تا سرخ‌پوشان در پایان هفته چهارم تنها ۲ امتیاز داشته باشند و در رتبه نهم قرار گرفته باشند.

یکی از نکات ویژه این مسابقه نمایش الکسیس گندوز سنگربان الجزایری پرسپولیس بود، که در طول مسابقه چندین مرتبه دروازه‌اش را با واکنش‌های درخشان نجات داد، اما درست در زمانی که بازیکنان پرسپولیس پس از باز کردن دروازه سرخیو ریکو باید بدون اشتباه عمل می‌کردند، چند لغزش پی در پی که با اشتباه گندوز تکمیل شد، گل تساوی رقیب قطری رقم خورد.

۷ گل خورده برای پرسپولیس در ۱۲ مسابقه

پرسپولیس تاکنون ۸ مسابقه در لیگ برتر برگزار کرده و ۴ مرتبه هم در آسیا به میدان رفته، که حاصل این مسابقه به‌ثمر رساندن ۱۲ گل (۱۰ گل در لیگ برتر و ۲ گل در آسیا) و دریافت ۷ گل (۳ گل در لیگ و ۴ گل در آسیا) بوده، که مرور نحوه دریافت این گل‌ها ضعف مشهودی را در عملکرد سنگربان پرسپولیس نشان می‌دهد. آن‌ها ۴ گل روی شوت‌زنی بازیکنان حریف دریافت کرده‌اند و ۳ مرتبه هم روی ضربه ایستگاهی گل خورده‌اند.

دروازه گندوز سهل‌الوصول یا دست‌نیافتنی!

پرسپولیس در شرایطی به مصاف برابر الغرافه رسیده بود، که در اهواز مقابل استقلال خوزستان اولین شکست در لیگ برتر را روی اشتباه مسلم گندوز که نتوانست عکس‌‎العمل مناسبی روی شوت محمود مطلق‌زاده داشته باشد، تجربه کرد. چند روز پس از این مسابقه بار دیگر پرسپولیس در مسابقه‌ای که به ۳ امتیاز آن نیاز مبرم داشت، در حالی به تساوی تن داد که بار دیگر گندوز روی گل مقصر بود و شوت احمد الجانحی از زیر دستان او به تور دروازه رسید. این نقطه ضعف گندوز پیش‌تر نیز در مسابقات پرسپولیس دیده شده و او به صورت دوضرب شوت بازیکنان حریف را مهار کرده، تا نشان دهد دروازه‌بان مطمئنی روی شوت‌های پشت محوطه جریمه نیست.


بیشتر بخوانید:شرط صعود پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا


از سوی دیگر سنگربان الجزائری پرسپولیس که در مسابقات قبلی بار‌ها تبحر خود را در ضربات داخل محوطه جریمه به رخ کشیده بود، در مصاف با الغرافه هم بار‌ها در موقعیت‌های مشابه عکس العمل‌های خیره‌کننده داشت، که اوج واکنش‌های او روی ضربه بغل‌پای فنی یاسین براهیمی ستاره الغرافه بود.

اگر واکنش‌های گندوز پس از گل تساوی الغرافه نبود، به احتمال فراوان سومین شکست آسیایی هم برای گاریدو و شاگردانش ثبت می‌شد، اما هواداران پرسپولیس اشتباهات این سنگربان در ۱۲ بازی اخیر را هم در ذهن‌شان مرور می‌کنند و ابهام بزرگی برای اعتماد به او دارند. بی‌‎شک ادامه نتایج پر فراز و نشیب سرخ‌پوشان در لیگ و آسیا کار گاریدو و شاگردانش را در ادامه مسابقات سخت‌تر خواهد کرد.

منبع: فوتبال ۳۶۰

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ چهره جوان ماهایا پطروسیان و جمعی از بزرگان سینما ۳۰ سال پیش در آمریکا

فرایند احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی اصلاح می‌شود

خط و نشان محسن رضایی برای اسرائیل

عکس/ حمایت تراکتور از کاپیتان شجاع

عکس/ سوپر استار سینمای ایران مهمان ویژه تمرین تیم ملی

فیلم/ گروسی: ایرانی‌ها به من گفتند اگر به تاسیسات ما حمله شود، بمب اتم خواهیم ساخت

فیلم/ هشدار کمالوندی: همکاری‌ها با آژانش را به‌سطح عادی می‌رسانیم

ترامپ: تصمیم من برای اعزام گارد ملی، لس‌آنجلس را نجات داد

نتانیاهو: با غنی‌سازی بلندمدت اورانیوم در ایران مخالفم

انتشار جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی

فرمانده کل سپاه: اصابت موشک‌های ایرانی با اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها دقیق‌تر می‌شود

اندی خواننده لس آنجلسی بازداشت شد

ساعت بازی فردا شب ایران و کره شمالی

فیلم/ واکنش نماینده ایران در آژانس به ادعاهای گروسی

جناب خان هر شب روی صحنه

هشدار مهم شورای عالی امنیت ملی به اسرائیل

فروپاشی افسانه موساد و گسترش اهداف هسته‌ای ایران

وقوع انفجار در فولاد نطنز اصفهان

فراگیری افراطی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها

بقایی: پیشرفت در مذاکرات منوط به درخواست آمریکاست

فیلم/ نماینده مجلس: عفاف و حجاب را نمی‌توان با زور جا انداخت

داوود عرب درگذشت

سوگلی قلعه‌نویی بلای جان تیم ایران

فیلم/ آتش‌سوزی گسترده در اسرائیل

فیلم/ برخورد پرنده با بوئینگ ۷۳۷ در حال فرود در مهرآباد

فیلم/ لحظه نجات جوان تهرانی در آب هاى ساحلى رامسر

جزییات پیش‌فروش ارز اعلام شد

سرمربی جدید مهدی طارمی در اینتر مشخص شد

کنایه یک استقلالی به خریدهای تابستانی پرسپولیس

اتصال ۷۱ درصد ایرانی‌ها به اینترنت با فیلترشکن

فیلم/ حمله معترض آمریکایی به سه مامور پلیس

بزرگ‌ترین حمله پهپادی روسیه به اوکراین

شیرخشک یارانه‌ای سر از قنادی‌ها درآورد

کاظم صدیقی: پسر و عروسم بازداشت شده‌اند

توئیت رئیس جبهه اصلاحات با هشتگ فساد سیستمی

فیلم/ حامی ترامپ با خودروی شخصی به سوی معترضان حمله‌ور شد

گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره مذاکرات هسته‌ای

تعلیق سرمربی، سرپرست و مسئول حراست تیم دوومیدانی

کاظم صدیقی فعلا به نماز جمعه نمی‌رود + عکس

روسیه ۸ نیروگاه اتمی در ایران می‌سازد

سقف اجاره مسکن تهران تعیین شد

تکلیف محمدمهدی زارع مشخص شد

پیش‌بینی بورس فردا سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین E

عکس/ جنجال تازه حمید رسایی درباره صلاحیت مدنی‌زاده

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

عکس/ فیگور جالب رونی کلمن ۳۵ سال پیش در کنار دو دوست بدنسازش

فیلم/ صحنه احساسى در کنسرت فرزاد فرزین با هوادار خاص

اینفوگرافی/ جمعیت ایران در دهه‌های مختلف

چگونه سبک زندگی شهری بحران آب در ایران را تشدید می‌کند