تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳

خبر عراقچی از توافق ایران و پاکستان

وزیر خارجه ایران در پایان سفر به پاکستان گفت که «ما تصمیم گرفتیم به اقدامات خود در مقابله با گروهک‌های تروریستی شدت ببخشیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم».

خبر عراقچی از توافق ایران و پاکستان
اقتصاد ۲۴- «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر به پاکستان و دیدار با مقام‌های ارشد این کشور، از هماهنگی بیشتر طرفین درباره اقدام علیه گروهک‌های تروریستی خبر داد.

عراقچی شامگاه سه‌شنبه و در جمع خبرنگاران درباره سفر خود به پاکستان گفت: روز بسیار خوبی در سفر به اسلام‌آباد بود، ملاقات‌های بسیار خوبی انجام شد و توافقات بسیار خوبی هم صورت گرفت. ما هم درباره منطقه تبادل‌نظر داشتیم و خوشبختانه مواضع ایران و پاکستان نسبت به تحولات منطقه بسیار با هم هماهنگی دارد و به هم نزدیک است.

وزیر خارجه ایران گفت که «محکومیتی که رژیم صهیونیستی در پاکستان توسط مقامات دولت، مردم و رسانه‌ها دیده بی‌نظیر است».

او تصریح کرد: در خصوص ضرورت توقف حملات رژیم صهیونیستی و توقف جنایاتی که در حال انجام است، اشتراک مواضع وجود دارد و ما تصمیم گرفتیم در مجامع مختلف بین‌المللی از جمله در اجلاس سازمان همکاری اسلامی که هفته آینده برگزار خواهد شد، هدف خود که توقف جنایات رژیم صهیونیستی است را با جدیت بیشتری دنبال کنیم.

رایزنی درباره افغانستان و مبارزه با گروهک‌ها

عراقچی با بیان اینکه «در خصوص منطقه نیز تبادل‌نظر زیادی شد»، گفت: هم بحث افغانستان و هم بحث مقابله با پدیده تروریسم که در مرز‌های ۲ کشور وجود دارد و ضرورت هماهنگی ۲ کشور برای مقابله این پدیده که هر ۲ طرف ارتباط نزدیکی بین این گروهک‌ها و رژیم صهیونیستی قائل هستیم و نشانه آن نیز این بود که همان روزی که رژیم صهیونیستی اقدام به حمله تجاوزکارانه به ایران کرد، در همان لحظات گروه‌های تروریستی هم فعال شدند و متاسفانه ۱۰ نفر از نیرو‌های انتظامی ما را به شهادت رساندند. این موضوع باعث تاسف است، اما هماهنگی بین این ۲ مورد را نشان می‌دهد.


بیشتر بخوانید: فیلم/ وعده عراقچی درباره اقدام متقابل ایران در برابر اسرائیل


وزیر خارجه ایران گفت: همین اعتقاد را دوستان ما در دولت پاکستان داشتند و ما تصمیم گرفتیم که ان‌شاءالله به اقدامات خود در مقابله با این گروهک‌های تروریستی شدت ببخشیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

عراقچی با اشاره به اینکه «در خصوص روابط دوجانبه هم بحث‌های مفصلی صورت گرفت»، گفت: زمینه‌های همکاری زیادی بین ۲ کشور در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وجود دارد و روابط مردمی بین ۲ کشور، یک رابطه زنده و بسیار خوبی است.

روابط مردمی ایران و پاکستان

او با اشاره به نشست با نخبگان پاکستانی گفت: این نشست بیانگر دیدگاه‌های مردم پاکستان بود و بسیار امیدبخش است، نسبت به اینکه روابط ۲ کشور از جنبه مردمی در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد. روابط ۲ دولت نیز همین‌طور است، البته فرازونشیب‌ها و اختلاف‌نظر‌هایی وجود دارد که طبیعی است، اما با روحیه هماهنگی و همکاری که بین ۲ طرف وجود دارد، قطعا قابل حل‌وفصل است.

وزیر خارجه ایران در پایان گفت: در مجموع، سفر بسیار خوبی بود و من بسیار امیدوارتر از گذشته از این سفر بازمی‌گردم و حتما توافقاتی که در این سفر انجام شد، برای ارتباطات بیشتر در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بین ۲ کشور را ان‌شاءالله پیگیری خواهیم کرد و نتایج آن را خواهیم دید.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

روند اصلاحی بورس تا پایان هفته ادامه دارد/ شاخص کل تا انتهای سال به ۳ میلیون واحد می‌رسد

عکس/استایل کهکشانی هانده ارچل در عربستان چشم‌ها را خیره کرد

جوشاندن آب میکروب‌های آن را از بین می‌برد؟

اظهارات جدید بایدن درباره توافق آتش بس در غزه

بیمه «ما» ۷.۵ همت بیمه نامه فروخت

مدارس ابتدایی این شهر فردا (یکم بهمن) تعطیل شد

عوامل مرتبط با ترور دو قاضی مورد بررسی دقیق قرار گرفتند

عکس/اشاره معنادار علی مطهری به حجاب زنان در غزه

قهرمانی تیم آمادگی جسمانی پتروشیمی جم در مسابقات کارکنان صنعت پتروشیمی کشور

جزئیات انتقال سخنگوی دولت به بیمارستان

فارس:صدور حکم اعدام تتلو صحت ندارد

تتلو به اعدام محکوم شد

فیلم/ دختر شهید سید حسن نصرالله به شایعه زنده بودن پدرش پاسخ داد!

اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید

عکس/شارلیز ترون از آتش‌سوزی لس آنجلس نوشت

ماجرای گروگانگیری کودک ۳ ساله در تهران

بازار ارز تجاری از فردا رسماً جایگزین نیما می‌شود

پیام تسلیت اسکودا در پی شهادت دو قاضی عالی‌رتبه دیوان عالی کشور

یک مانع مقابل پیوستن گزینه موسیمانه به استقلال

هزار کامیون در راه غزه

مربی پیشین تیم ملی کشتی فرنگی بر اثر سقوط در معدن سنگ، درگذشت

مشاور امنیت ملی ترامپ: حماس دیگر بر غزه حکمرانی نخواهد کرد

پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود

الجزیره: فهرست اسرای فلسطینی که امروز آزاد می‌شوند شامل ۶۹ زن و ۲۱ کودک است

افزایش ۱۰۰ میلیونی جایزه جلال

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳

اسعد الشیبانی: سوریه تقسیم نمی‌شود

تمرینات پرسپولیس همچنان زیر نظر باقری

معاون رئیس‌جمهور: پدر‌ها هم می‌توانند دورکار باشند

یخبندان در انتظار تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد

خبر خوش دولت درباره رجیستری آیفون

عکس/ آقای خواننده با لب پرخنده در کنار همسرش

پیش بینی قیمت دلار فردا ۱ بهمن ۱۴۰۳/ دلار بعد از تحلیف ترامپ گران می‌شود؟

لغو یک بازی فوتبال به دلیل فضولات پرندگان!

تصمیم غیرمنتظره اینزاگی پس از انتقادات علیه طارمی

عکس/ پرتصادف‌ترین خیابان تهران ۵۰ سال پیش

عکس/ منظرۀ بی نظیر تخت جمشید یک قرن پیش

چگونه موخوره را از بین ببریم؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱ بهمن ۱۴۰۳/ کاهش هیجان در بازار طلا

عکس/ مراسم عروسی شهناز تهرانی و جمشید ورزنده ۴۹ سال پیش

کودکان در چه سنی شب‌ها قبل از خواب زیاد حرف می‌زنند؟

تجمع بازنشستگان در چند استان؛ همسان‌سازی اصلاح شود

درباره کاخ سفید آمریکا بیشتر بدانید+ عکس

عکس/ زیبایی خیره کننده سیما سریال زخم کاری در ۲۹ سالگی

افسردگی سالمندان چه علائمی دارد؟

فیلم/ برف شدید در جاده آتشگاه - نوجان کرج

حجم معاملات میم‌کوین ترامپ از ۱۱ میلیارد دلار گذر کرد

شرط رهبر انقلاب برای حمله سپاه به اسرائیل چه بود؟

تحول تازه در بازار ارز از ابتدای بهمن ماه

اولین تصاویر از پیکر قضات مقیسه و رازینی