تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۰۲ آذر ۱۴۰۳

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

تیم گل گهر در یک بازی پرهیجان و نفسگیر موفق شد تراکتور را در جام حذفی شکست داده و به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.

تیم گل گهر

اقتصاد ۲۴- تیم‌های تراکتور و گل‌گهر امروز در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری ۱-۲ به سود گل‌گهری‌ها به پایان رسید.

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز‌تر اکتور در نیمه نخست با گلزنی سوکول چیکالشی در دقیقه ۱۸ از گل گهر پیش افتاد، اما مهدی تیکدری در دقیقه ۴۱ گل تساوی را به ثمر رساند تا تیم مهدی تارتار بازنده نیمه اول نباشد. در نیمه پوریا لطیفی‌فر تبدیل به تعویض طلایی گل گهر شد و در دقیقه ۶۴ موفق شد دومین گل را وارد دروازه تراکتور کند.

این بازی درنهایت با کامبک گل‌گهری‌ها به سود این تیم به پایان رسید تا اسکوچیچ و شاگردانش وداع زودهنگامی با جام حذفی داشته باشند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار