تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳

فروش ایرانول با رشد ۴۶ درصدی از مرز ۱۳۵ هزار میلیارد گذشت

شرکت نفت ایرانول گزارش عملکرد عالی خود در ۸ ماهه منتهی به آبان سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد. فروش این شرکت با رشد ۴۶ درصدی در مقایسه با فروش ۹.۳۰۰ میلیارد تومانی ۸ ماهه سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳.۵۰۰ میلیارد تومان گذشت.

فروش ایرانول با رشد ۴۶ درصدی از مرز ۱۳۵ هزار میلیارد گذشت

اقتصاد ۲۴-  تولیدات شرانل نیز در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۲۰ درصدی را به ثبت رساند. مقدار فروش واحد تجاری معادل ۴۴۳ هزار تن بود و افزایش ۲۰ درصدی داشت.

🔸از کل فروش ۸ ماهه ۴.۲۲۶ میلیارد تومان مربوط به فروش صادراتی بوده که در مقایسه با فروش صادراتی سال قبل افزایش چشمگیر ۸۵ درصدی داشت. بخش عمده صادرات شرکت مربوط به محصول روغن پایه بوده که مقدار و نرخ فروش آن در ۸ ماهه به ترتیب افزایش ۱۵ درصد و ۲۲ درصد داشته است. مقدار کل صادرات نیز با رشد ۵۹ درصدی همراه شد.

🔹نکته مهم دیگر آن که ایرانول در ابان ماه با بیش از ۲ هزار میلیارد تومان فروش، رکورد فروش ماهانه را از ابتدای تاسیس تاکنون شکسته است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار