تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

پژمان‌فر: تعداد چک‌های برگشتی کاهش پیدا کرده است

رییس کمیسیون اصل نود گفت: طبق اعلام قوه قضائیه، تعداد چک‌های برگشتی از ۱۷میلیون در سال ۹۶ به ۸ میلیون در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

تعداد چک‌های برگشتی کاهش پیدا کرده است

اقتصاد ۲۴ - نصرالله پژمان فر با اشاره به نشست مشترک مجلس و قوه قضاییه با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«جناب اژه‌ای⁩ در نشست مشترک با مجلس، اصلاح ⁧قانون چک⁩ با محوریت کمیسیون اصل ۹۰ را اقدامی درخشان اعلام کردند.

طبق اعلام قوه قضائیه، تعداد چک‌های برگشتی از ۱۷میلیون در سال ۹۶ به ۸ میلیون در سال ۱۴۰۲ و دعاوی مطالبه وجه چک نیز از ۷۲۳ هزار فقره در سال۹۶ به ۲۹۳ هزار فقره در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.»

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار